Subtitles for Florida Georgia Line - H.O.L.Y.

97,099,785   463,546   36,424  
  Pause sub
♪ Lamun panonpoé geus kenca jeung usum tiris datang ♪
♪ Jeung langit pikiran ngan mawa hujan ♪
♪ mah diuk di gelap sagala kanikmatan-hearted ♪
♪ kuring teu bisa manggihan hiji poé mah teu ngarasa sorangan ♪
♪ Kungsi dimaksud ceurik, dimimitian kaleungitan harepan ♪
♪ Tapi kumaha bae orok anjeun peupeus ngaliwatan jeung disimpen kuring ♪
♪ Anjeun geus hiji malaikat, ngabejaan ka kuring nu nuju kungsi ninggalkeun ♪
♪ Cukang lantaranana anjeun hal kahiji mah nyaho kuring bisa percaya ♪
♪ Anjeun geus suci, suci, suci, suci ♪
♪ Aku luhur dina asih anjeun High dina asih anjeun ♪
♪ Anjeun geus suci, suci, suci, suci ♪
♪ Aku luhur dina asih anjeun High dina asih anjeun ♪
♪ Anjeun dijieun poé brightest ti peuting darkest ♪
♪ Anjeun geus bank walungan mana atuh ieu dibaptis ♪
♪ cleansed ti setan nya éta killing kabebasan mah ♪
♪ Hayu atuh iklas anjeun turun, méré kuring ya ♪
♪ Meunangkeun anjeun nyanyi babe, hallelujah ♪
♪ Urang gé jadi noel, urang bakal jadi noel Surga ♪
♪ Anjeun geus hiji malaikat, ngabejaan ka kuring nu nuju kungsi ninggalkeun ♪
♪ Cukang lantaranana anjeun hal kahiji mah nyaho kuring bisa percaya ♪
♪ Anjeun geus suci, suci, suci, suci ♪
♪ Aku luhur dina asih anjeun High dina asih anjeun ♪
♪ Anjeun geus suci, suci, suci, suci ♪
♪ Aku luhur dina asih anjeun High dina asih anjeun ♪
♪ mah teu kudu béntang Cukang lantaranana anjeun caang keur kuring ♪
♪ Kawas seuneu dina urat mah Anjeun geus ♪ ekstasi mah
♪ Anjeun geus ekstasi mah ♪
♪ Anjeun geus suci, suci, suci, suci ♪
♪ Aku luhur dina asih anjeun High dina asih anjeun ♪
♪ Anjeun geus suci, suci, suci, suci ♪
♪ Aku luhur dina asih anjeun High dina asih anjeun ♪
♪ Anjeun geus leungeun penyembuhan mana dipaké pikeun menyakiti ♪
♪ Anjeun keur rahmat nyimpen mah, anjeun geus nanaon mah gereja ♪
♪ Anjeun geus suci ♪

Share this subtitle


Description

“H.O.L.Y.” is on FGL’s latest release DIG YOUR ROOTS. Click here: http://smarturl.it/DigYourRoots

Music video by Florida Georgia Line performing H.O.L.Y.. (C) 2016 Big Machine Label Group, LLC

http://vevo.ly/IAnkaR