Subtitles for Florida Georgia Line - H.O.L.Y.

97,099,785   463,546   36,424  
  Pause sub
♪ Kur dielli kishte lënë dhe dimri erdhi ♪
♪ Dhe qielli menduar për të sjellë vetëm shi ♪
♪ I rrinin në terr gjithë zemrën të thyer ♪
♪ Unë nuk mund të gjej një ditë unë nuk ndjehen vetëm ♪
♪ Asnjëherë do të thotë për të qarë, filloi duke humbur shpresën ♪
♪ Por disi fëmijë që depërtoi dhe më shpëtoi ♪
♪ Ju jeni një engjëll, më thoni ju nuk jeni duke lënë ♪
♪ Shkak ju jeni gjëja e parë që unë e di unë mund të besoj në ♪
♪ Ju jeni shenjtë, i shenjtë, shenjtë, i shenjtë ♪
♪ Unë jam i lartë në dashur të lartë të të dua ♪
♪ Ju jeni shenjtë, i shenjtë, shenjtë, i shenjtë ♪
♪ Unë jam i lartë në dashur të lartë të të dua ♪
♪ Ju bërë ditët e ndritura nga netët më të errëta ♪
♪ Ju jeni në bregun e lumit, ku unë u pagëzua ♪
♪ Të pastruar nga demonët që janë vrarë lirinë time ♪
♪ Më lejoni të ju vë poshtë, jepni për të ya ♪
♪ Get të kënduar foshnjë, Hallelujah ♪
♪ Ne do të jetë i prekur, ne do të prekur Heaven ♪
♪ Ju jeni një engjëll, më thoni ju nuk jeni duke lënë ♪
♪ Shkak ju jeni gjëja e parë që unë e di unë mund të besoj në ♪
♪ Ju jeni shenjtë, i shenjtë, shenjtë, i shenjtë ♪
♪ Unë jam i lartë në dashur të lartë të të dua ♪
♪ Ju jeni shenjtë, i shenjtë, shenjtë, i shenjtë ♪
♪ Unë jam i lartë në dashur të lartë të të dua ♪
♪ Unë nuk kam nevojë yjet Shkak të shkëlqejë për mua ♪
♪ si zjarr në venat e mia je ♪ im ekstazi
♪ Ju jeni ekstazi im ♪
♪ Ju jeni shenjtë, i shenjtë, shenjtë, i shenjtë ♪
♪ Unë jam i lartë në dashur të lartë të të dua ♪
♪ Ju jeni shenjtë, i shenjtë, shenjtë, i shenjtë ♪
♪ Unë jam i lartë në dashur të lartë të të dua ♪
♪ Ju jeni duart shëruese ku ajo përdoret për të lënduar ♪
♪ Ju jeni duke hiri im të shpëtuar, ju jeni lloj im i kishës ♪
♪ ♪ Ju jeni SHENJTË

Share this subtitle


Description

“H.O.L.Y.” is on FGL’s latest release DIG YOUR ROOTS. Click here: http://smarturl.it/DigYourRoots

Music video by Florida Georgia Line performing H.O.L.Y.. (C) 2016 Big Machine Label Group, LLC

http://vevo.ly/IAnkaR