Subtitles for Florida Georgia Line - H.O.L.Y.

97,099,785   463,546   36,424  
  Pause sub
♪ Кога сонцето ќе го напушти и зимата дојде ♪
♪ И небото смета да се донесе само дождот ♪
♪ јас седеше во темнина сите скршено срце ♪
♪ јас не можев да најдам еден ден јас не се чувствувам сам ♪
♪ никогаш не треба да плаче, ја губи надеж ♪
♪ Но, некако бебе ќе се проби и ме спаси ♪
♪ Ти си ангел, кажи ми дека не си одиме ♪
♪ предизвика да се првото нешто што знам дека можам да верувам во ♪
♪ Ти си Свет, Свет, Свет, Свет ♪
♪ јас сум високо на сакајќи го Високо на љубовен ♪
♪ Ти си Свет, Свет, Свет, Свет ♪
♪ јас сум високо на сакајќи го Високо на љубовен ♪
♪ Сте го направиле најсветлите денови од најтемните ноќи ♪
♪ Ти си на брегот на реката, каде што беше крстен ♪
♪ исчистен од демоните кои ги убиваа мојата слобода ♪
♪ Дозволете ми да ви дадам, дај ми да ти ♪
♪ добиете пееш бебе, Алелуја ♪
♪ Ние ќе биде трогателен, ние ќе се допираат небото ♪
♪ Ти си ангел, кажи ми дека не си одиме ♪
♪ предизвика да се првото нешто што знам дека можам да верувам во ♪
♪ Ти си Свет, Свет, Свет, Свет ♪
♪ јас сум високо на сакајќи го Високо на љубовен ♪
♪ Ти си Свет, Свет, Свет, Свет ♪
♪ јас сум високо на сакајќи го Високо на љубовен ♪
♪ јас не треба ѕвездите Причина ќе блесне за мене ♪
♪ како оган во моите вени Ти си мојата екстаза ♪
♪ Ти си мојата екстаза ♪
♪ Ти си Свет, Свет, Свет, Свет ♪
♪ јас сум високо на сакајќи го Високо на љубовен ♪
♪ Ти си Свет, Свет, Свет, Свет ♪
♪ јас сум високо на сакајќи го Високо на љубовен ♪
♪ Ти си исцелување раце каде што се користи да се повредат ♪
♪ Ти си мојата заштеда на благодатта, ти си мојот вид на црква ♪
♪ ♪ Ти си СВЕТИОТ

Share this subtitle


Description

“H.O.L.Y.” is on FGL’s latest release DIG YOUR ROOTS. Click here: http://smarturl.it/DigYourRoots

Music video by Florida Georgia Line performing H.O.L.Y.. (C) 2016 Big Machine Label Group, LLC

http://vevo.ly/IAnkaR