Pause sub
О несреќа за наново денес јас ќе одам да ви покаже дека трансформатори playset
од Платон
тоа се вика дознаете за работилницата беа автомобили се тркалаат во и роботи наново тука е
сето она што доаѓа во полето за формите на работилницата и четири тимови на
игра-DOH несреќа за прв Да се ​​сретнеме Camaro автомобил користење на портокал плеј-DOH
едноставно ставете го тестото во внатрешноста на владата затвори тесни
отстранете го вишокот и таму да одите
тоа е само направил автомобил сега е време да се трансформира овој автомобил во пчела
се одржи на вашиот автомобил во платформата работилница и промена на режимот на кора пчела
отстранете го вишокот тесто и ќе завршиш
Сега ајде да се направи Optimus камион користење сина плеј-DOH
повторно
само место на камионот во платформа на работилницата и промена на режимот на оптимизам
сите права Optimus премиер
Да
и најдобро од сите со оваа претстава се постави
исто така можете да ја трансформира својата Дизни Pixar разбира плеј-DOH во Autobots
ајде да се направи како Меквин
тоа е време да се трансформира кралица во пчела
тука е трка пред 10 и само што дојде Оли авто основни тапани форма на
и ова е францускиот тркач Роуз месечината се на YouTube за гледањето на овој
Видео
сите права племе
она што го прават тоа исклучително
Да

Share this subtitle


Description