Subtitles for Best Credit Card Offers How To Increase Your Credit Card Reward Points Effectively

  Pause sub
si për të rritur kartë krediti pikat shpërblim në mënyrë efektive
disa njerëz që zotërojnë shpërblime kartë krediti
mund të bien në kurthin e borxhit të keq në një përpjekje për të fituar më shumë shpërblime
nëse ju jeni shpërblim mbajtës kartë krediti jeni fajtor për këtë zakon
nuk kanë tendencë për të shpenzuar më shumë me shpërblime tuaj kartë krediti
vetëm për shkak se ju doni për të raft deri ato pikë e vërteta është
ju duhet të jetë i zgjuar për mënyrën se si keni shpenzuar me ju shpërbleftë kartë krediti
kartat e kreditit me shpërblime në përgjithësi kanë norma të larta interesi
kartat jo shpërblim në qoftë se ju mbani akuzuar shpenzimet në karrocë tuaj dhe
nuk arritën të paguajnë në kohë
ju mund të shpenzojnë më shumë në tarifat e normës së interesit, atëherë atë kartën tuaj të kreditit
ju kthen
konsiderojnë këto këshilla se si mund të rrisë shpërblimin kartën tuaj të kreditit
pike
pa hyrë në borxh të keq
përdorni kartën tuaj të kreditit shpërblim për të paguar faturat e përsëritur
ju mund të përdorni kartën tuaj të kreditit shpërblim për të paguar faturat mujore
që ju do të duhet të paguajnë me para në dorë gjithsesi po
akuzuar faturat e shërbimeve në kartën shpërblime tuaj është një mënyrë e madhe për të raft deri pikë
pa domosdoshmërisht shpenzimet
vetëm mos harroni se në qoftë se ju jeni do të bëjë strategjinë
ju duhet të paguani off akuzat tuaja me para në dorë menjëherë për të shmangur interes
tarifat e kursit
kuptuar programin shpërblim në mënyrë që të maksimizuar fitimet tuaja
ju duhet të dini se si punon sistemi shpërblimi
për shembull, është kartën tuaj të kreditit shpërblim për Aidid me tregtarët specifike
kartat e kreditit më me shpërblime të promovuar dyqanet e tyre Filialin
duke ofruar shpërblime më të mëdha në blerjet e bëra nga shitësit pjesëmarrëse
me mënyra të tjera mund të ju i keni fituar pikë shpërblim
disa karta shpërblim kreditit mund të ju jap pikë ekstra
në qoftë se ju përdorni një kartë krediti për të rifreskoni telefonin tuaj celular ose në qoftë se ju paguani tuaj
faturat e kartës së kreditit
Online rishikojë termat dhe kushtet e një kartë krediti pak shpërblime
kështu që ju mund të planifikoni strategjinë tuaj për të mbledhur më shumë pikë në mënyrë efektive
shpengojë pikë në kohë disa kartat e kreditit shpërblim imponojnë datat ndërprerje
Periudha e eksplorimit që do të thotë që ju mund të humbni ato të vështirë të fitojnë pikë
nëse nuk të konsiderohen ato në kohë të parë për atë që ju jeni të vetëdijshëm
up tuaj politikën kartat e kreditit në lidhje me shpërblimet shpengimit
më mirë akoma ju duhet të zgjidhni një kartë krediti shpërblim me pa datat ndërprerje
katër pikë expirations ju mund të gjeni kartat e kreditit
që do t'ju lejojë të kryer mbi pikat tuaja të pashfrytëzuara për periudhën e ardhshme
për aq kohë sa ju të mbani llogarinë tuaj aktiv
planifikojnë blerjet tuaja
i sigurt që ju mund të kaloni me ju shpërbleftë kartë krediti, por ju duhet të bëni të sigurtë
që ju mund të përballojë të paguajë akuzat tuaja në mënyrë të plotë dhe në kohë
mos e përdorni shpërblime tuaja karta blerjet paplanifikuara
me arsyetim se ju mund të mbledhë më shumë pikë gjithsesi
blerjen impulsive duhet të shmanget nga ana e konsumatorëve të veçantë shpërblejë kredi
mbajtësit e kartës
nuk paguajnë normën e interesit duke u përpjekur për të raft deri pikë shpërblim do të ishte e pakuptimtë
në qoftë se ju mbani paguajnë norma mujore nuk më pëlqen akuzat prill kompensuar vlerën
i shpërblen të gëzojnë
në qoftë se keni nevojë për të kryer një ekuilibër në llogarinë tuaj nga koha në kohë
ju mund të përdorni një kartë shpërblime jo krediti me një normë më të ulët në mënyrë specifike për këtë
qëllim

Share this subtitle


Description

See other videos of this channel:
1.Free Small Business Website
http://www.youtube.com/watch?v=z1vmGiQtnGw
2.Small Business Ideas
http://www.youtube.com/watch?v=05b4WXsQDuw
3.How To Start A Business With Little Money
http://www.youtube.com/watch?v=a7WYsRnMLYI
4.Best Online Business Ideas 2013
http://www.youtube.com/watch?v=z_zUIj6d-Fc
5.Work From Home Business Ideas
http://www.youtube.com/watch?v=Nhz0MjWMokI