Subtitles for CNBC.com News - featuring Swiss luxury watch Maurice de Mauriac -Zurich

221   1   0  
  Pause sub
distinctly éta gé megatkeun ti Investasi di nu fokus kana
usum festive kaayaan tradisi ngajadikeun lolobana naon anu maranehna méakkeun eta
logika taun ieu ieu mangrupa salah sahiji kaperluan dasar ti natal teuing
eta salaku geus nalungtik
sumbangan sparkling ieu chinese
nu inflatable alginate tétéla leutik
nampilkeun leuwih lemah batan ekspektasi penjualan mobil maranéhanana jeung dibéré outlook suram dina
penjualan natal
analis nu Antisipasi hiji kamunduran opat persén pikeun industri dina dua rébu
jeung tambang
i mikir éta jenis imam anu sababaraha jeung pastikeun eh ... i mikir memorandum
ngajalankeun kana nu natal
sigana natal awon sanajan barang méwah dijieun meureun keur di dua
atawa tilu dekade titik éta teu sakabeh warta bad pikeun effector magic sababaraha babaturan
komo profiting ti kaayaan pasar kiwari salaku nilai dollar sacara
kakuatan
ngajadikeun tas arloji ekslusif jeung deukeut ka anjeun pikeun pikeun u_s_ jeung Jepang
shoppers bari sok tanaga gawé jeung material waragad nu kacatet dina acuk teu
sadaya makers lalajo nu ngarasa ciwit nu sahenteuna tacan
ieu nyebutkeun yén jadi kauntungan paménta jadi loba
dina taun ka tukang nu jadi jalma
sabab urang puncak maranéhanana hayang ngaran lantera arloji mahal pisan
ngarah kauntungan jadi loba tapi d_c_-sapuluh ayeuna anyar review jalan raya india rélatif
teu murah tapi teu pisan pisan pisan mahal urang boga ajeg jeung leuwih leuwih
rencana datang
jadi sanajan industri titik caang occasional nyaeta
asing taringgul dua rebu jeung hirup harepan anak pangalusna nyaéta recovery KUMIS dina dua
rebu sapuluh
dicokot
euweuh anu salawasna homeowner

Share this subtitle



Description