Subtitles for CNBC.com News - featuring Swiss luxury watch Maurice de Mauriac -Zurich

221   1   0  
  Pause sub
dukshëm ajo do të thyejnë nga investimet që në atë fokusuar në
sezonin e festive një shtet i traditës e bën më të madhe të asaj që ata shpenzojnë atë
këtë vit logjikë është ky është një nga nevojat themelore nga Krishtlindjeve shumë
atë si ajo ka qenë duke hetuar
kjo donacionet gaz kineze
inflatable alginate duket më e vogël
të paraqesë më të dobët se sa pritej shitjet e tyre e makinave dhe të jepet një opinion të zymtë në
shitjet e Krishtlindjeve
Analistët janë parashikuar një rënie të katër për qind për industrinë në dymijë
dhe e imja
Unë mendoj se kjo është lloj i priftërinjve janë të pakta dhe të sigurohemi se uh ... unë mendoj memorandum
drejtimin në të Krishtlindjeve
ndoshta më e keqja e Krishtlindjeve edhe pse mallrat luksoze të bëra është ndoshta për të dy
ose tre dekada dot kjo nuk është e gjitha një lajm i keq për efektore magjike disa miq
edhe duke përfituar nga kushtet aktuale të tregut, si vlerë e dollarit
forcë
bën çanta ekskluzive watches dhe të afërt për ju për një për u_s_ dhe japonisht
Blerësit, ndërsa gjithmonë të punës dhe materiale shpenzimet që janë regjistruar në trëndafili jo
të gjithë krijuesit shikojnë janë ndjenja majë të paktën jo ende
kjo do të thotë se për të qenë fitimet e kërkesës aq shumë
në vitin e kaluar e në njerëz
sepse njerëzit e pikut donin emrat fener watches shumë të shtrenjta
kryesor fitim aq shumë, por d_c_-ten tani kohëve të fundit albania shqyrtim autostradë relativisht
nuk është i lirë, por jo shumë shumë shumë të shtrenjta që kemi të qëndrueshme dhe më shumë
planet e ardhshme
kështu që pavarësisht rastit industria e ndritshme spot është se
rocky dy mijë e jetojnë shpresa e saj e jashtme më e mirë është një shërim të shpejtë në dy
mijë dhjetë
tërhequr
asgjë nuk është përgjithmonë homeowner

Share this subtitle


Description