Subtitles for CNBC.com News - featuring Swiss luxury watch Maurice de Mauriac -Zurich

221   1   0  
  Pause sub
јасно тоа ќе се скрши од инвестициите кои во кој се фокусираше на
празничната сезона состојба на традицијата прави повеќето од она што тие го потрошат
оваа година логика е ова е еден од основните потреби од Божиќ премногу
на тоа како што е истрага
ова пенливи донации кинески
гумени очигледно помали алгинат
претстави послаба од очекуваната продажба нивниот автомобил, а со оглед на мрачна перспектива на
Божиќ продажба
Аналитичарите очекуваат четири проценти пад на индустријата во две илјади
и мое
Мислам дека тоа е вид на свештеници се неколку и бидете сигурни дека Ш ... Мислам дека меморандумот
трчање во Божиќ
веројатно најлошото Божиќ покрај луксузни стоки направени веројатно е за во две
или три децении точка тоа не е сите лоши вести за магија ефекторни некои пријатели
дури и профитирање од сегашните услови на пазарот како на вредноста на доларот
сила
прави ексклузивни часовници кеси и во близина на вас за за u_s_ и јапонски
Потрошувачите при тоа трошоците за работна сила и материјали кои се евидентирани во розата не
сите донесувачи на часовникот ја почувствуваа барем не сеуште
ова да се каже дека за да биде профит побарувачката толку многу
во минатата година е во луѓето
затоа што на врвот луѓе сакаа светилник имиња многу скапи часовници
водечки профит многу, но d_c_ десет сега последниве Индија преглед автопат релативно
не се евтини, но не и многу многу многу скапи имаме стабилна и повеќе повеќе
планови доаѓаат
па и покрај повремените светла точка индустријата е дека
странски карпести две илјади и живее својата најголема надеж е брзо закрепнување во две
десет илјади
составен
ништо не е вечно homeowner

Share this subtitle


Description