Subtitles for In Home Care Elder Care Respite Care Toms River NJ

  Pause sub
hi
loba jeung Peter Mitchell & nu Helpers senior registers boga ji Burlington jeung
Samudra County New Jersey
karyana anu video informatif jeung nyaho naha Helpers senior anu pamingpin
dina dina pikun jeung Alzheimer perawatan di sakabeh wewengkon hatur nuhun
perawatan pikun pamahaman runtuyan seminar
lamun nasional Tour cosponsored ku Helpers senior
jeung Yayasan nu Alzheimer Amérika pikeun mantuan ngadidik kulawarga jeung
professional
ngeunaan Alzheimer jeung pikun miara tour fitur tetep salju
a ahli perawatan pikun renowned anu dibagi strategi perawatan praktis nya pikeun
puluhan rébu jalma miara individu jeung Panyakit Alzheimer jeung
dimensi séjén jarami bale
hayu atuh meunangkeun nu hinge anjeun
urang ngajaga martabat wowie kumaha cara a nu ditarima
Aku hiji sebutkeun bagja nu ngabales teu
meta lamun caregiving Anjeun geus nyieun pilihan
sadaya waktu ka ngabales teu meta teu ngalakukeun naon asalna otomatis ka anjeun tapi
mikir ngeunaan naon nu keur jalan dina dieu jeung nyieun
a Troy anjeun gotta nyadar sabaraha kuring anjeun tiasa ngadamel
jeung biasana éta teu pira alatan éta jadi teuas jadi jeung kuring
salaku Kami sabab terang kuring salaku mah diawaskeun éta bener teuas hayu balik tina eta
leuwih Anjeun bisa hayu balik eta leuwih hade off anjeun gonna jadi
leuwih éféktif anjeun bisa jeung kuring sabab gotta hayu indit saha ieu
jeung kumaha ieu
jadi jeung kuring salaku Kami sabab Kaula ngalakonan anu pangalusna mah bisa
Alim pisan mah tos seueur gede
jeung kuring ngan hayang anggota sejenna kulawarga mah geus tangtu di dieu sabab
ieu nu gede
jeung mudahan mah inget sahenteuna
dalapan puluh persén naon atuh diajar sabab Abdi bogoh mom mah jadi loba
jeung kuring hayang jadi putri pangalusna mah bisa jeung Kuring kakara
Nyaan ngarasakeun peuting hatur nuhun jadi loba éta endah pisan dimana wae urang indit
jalma universal anak kudu leuwih ti maranéhanana geus
jeung maranehna kudu ngarti kasakit ku cara maranehna teu boga clue hiji
jeung everybody nu berjuang jeung saterusna éta bener gede fun boga urang dimimitian
meunang jeung boga modem nu
anu panas II sadaya jeung jadi Anjeun bisa nempo bohlam indit off
jeung nu bener naon éta sadaya ngeunaan ieu ngabogaan jalma meunangkeun eta
ngarah bisa nyieun béda dina kahirupan maranéhanana sarta jelema anu maranéhanana keur miara
keur

Share this subtitle


Description

http://www.seniorhelpersnj.com - In Home Care Elder Care Respite Care Toms River NJ - We help with Changing Linens & Bed Making, Diet Monitoring, Alzheimer's & Dementia Care and much more -- call 732-657-3600 or 609-261-2995