Subtitles for In Home Care Elder Care Respite Care Toms River NJ

  Pause sub
hi
shumë me Peter Mitchell dhe nga regjistrat e pronarit ndihmësit e lartë një Burlington dhe
Ocean County New Jersey
puna e tij është video informative dhe ju e dini pse Helpers lartë është lider
në në çmenduri dhe kujdesin Alzheimer në të gjithë rajonin faleminderit
Kujdes çmenduri kuptuarit seminar seri
nëse Mbarëkombëtar Tour cosponsored nga ndihmësit e lartë
dhe Fondacioni i Alzheimer të Amerikës për të ndihmuar edukuar familjet dhe
profesionistët
në lidhje me Alzheimer dhe çmenduri kujdes turne karakteristika të mbajtur dëborë
një ekspert i njohur kujdesit çmenduri që ndahet strategjitë e saj të kujdesit praktike për
dhjetëra mijëra njerëz që kujdesen për personat me sëmundjen Alzheimer dhe
dimensione të tjera hay bale
më lejoni të marrë se varet ju
dhe ne të mbajë dinjitetin wowie se si në një mënyrë që është e pranueshme
Unë jam një rol të lumtur që nuk përgjigjet
reagojnë kur caregiving tuaj ju duhet për të bërë zgjedhje
gjatë gjithë kohës që të mos të përgjigjen reagojnë të mos të bëni atë që vjen automatikisht për ju, por
për të menduar për atë që po ndodh këtu dhe të bëjë
një troy ju Gotta kupton se sa me ju mund të trajtojë
dhe zakonisht nuk është shumë për shkak se është kaq e vështirë të jetë me mua
si unë jam, sepse ju e dinte mua si unë pashë se është me të vërtetë e vështirë për të le të shkojë e saj të
më shumë ju mund të le të shkojnë e saj më të mirë off ju jeni gonna të jetë
më efektive që ju mund të jetë me mua, sepse ju Gotta le të shkojë e të cilët kam qenë
dhe si unë kam qenë
të jetë me mua si unë, sepse unë jam duke bërë më të mirën që mundem
Kam mësuar shumë unë kam informacion të madh
dhe unë vetëm dëshiroj anëtarët e tjerë të familjes sime do të ishte këtu, sepse ajo
ishte se madhe
dhe unë shpresoj se unë kujtoj të paktën
tetëdhjetë për qind e asaj që kam mësuar, sepse unë e dua nënën time aq shumë
dhe unë dua të jetë vajza më e mirë për të unë mund të jetë dhe unë vetëm
Unë me të vërtetë gëzuar sonte ju falënderoj aq shumë është e mahnitshme kudo që të shkojmë
njerëzit e saj universale nevojë për më shumë se ata kanë
dhe ata duhet të kuptojnë sëmundjen në mënyrë që ata nuk kanë një çelës
dhe të gjithë është duke luftuar dhe kështu kjo është kënaqësi e vërtetë e madhe që të ketë njerëzit filluan
marrjen dhe kanë modem
janë të nxehtë II të gjithë dhe kështu që ju mund të shihni llamba shkojnë jashtë
dhe kjo është me të vërtetë ajo që kjo është e gjitha në lidhje me njerëzit është që kanë marrë atë
në mënyrë që ata mund të bëjnë një ndryshim në jetën e tyre dhe njerëzit që ata janë të kujdeseni
për

Share this subtitle


Description

http://www.seniorhelpersnj.com - In Home Care Elder Care Respite Care Toms River NJ - We help with Changing Linens & Bed Making, Diet Monitoring, Alzheimer's & Dementia Care and much more -- call 732-657-3600 or 609-261-2995