Subtitles for In Home Care Elder Care Respite Care Toms River NJ

  Pause sub
Здраво
многу со Петар Мичел и регистри сопственик високи помошници на еден Бурлингтон и
Океан округот Њу Џерси
неговата работа е информативен видео и знаеш зошто високи помошници е лидер
во деменција и Алцхајмеровата нега во целиот регион благодарам
разбирање деменција нега семинар серија
ако на национално ниво турнеја cosponsored од страна на високи помошници
и Фондацијата на Америка на Алцхајмеровата да помогне во обуката на семејствата и
професионалци
за Алцхајмеровата и деменција грижа турнеја карактеристики задржи снегот
познат експерт деменција нега кои ја споделија својата практични стратегии за грижа за
десетици илјади луѓе кои се грижат за лицата со Алцхајмерова болест и
други димензии сено бали
дозволете ми да се дека ќе панта
и ние се задржи достоинството wowie како на начин кој е прифатлив
Јас сум среќен да се каже дека не реагира
реагираат кога грижата треба да се направи избор
во секое време да одговори не се реагира не да се направи она што доаѓа автоматски за вас, но
да се размислува за она што се случува овде и да се направи
на Троја ти мора да се сфати колку многу ме може да се справи
и обично тоа не е многу, бидејќи тоа е толку тешко да се биде со мене
како што јас сум затоа што ме знаеше додека ја гледав како тоа е навистина тешко да се прости од неа
повеќе може да се прости од тоа на подобро ти си ќе биде
поефективна може да биде со мене, бидејќи ти мора да се прости од кој сум
и како ми беше
да биде со мене како што јас сум затоа што јас го правам најдобро што можам
Научив многу сум голема информации
и јас само сакаат другите членови на моето семејство ќе беше тука поради тоа што
беше тоа голема
и се надевам дека се сеќавам, во најмала рака
Осумдесет проценти од она што го учат, бидејќи сакам мајка ми толку многу
и јас сакам да се биде најдобар ќерка да можам да бидам и јас само
Навистина уживав вечерва ви се заблагодарам толку многу тоа е неверојатно каде и да одиме
нејзината универзална луѓето треба повеќе отколку што треба
и тие треба да се разбере оваа болест во начините на кои тие немаат поим
и сите се борат и така што е навистина голема забава за да имаат луѓето почнаа
добивање и имаат модем
се топли II сите и така може да се види светилки одам
и тоа е навистина она што е за сите е да се има луѓе што се
така што тие можат да направат разлика во нивниот живот и на луѓето дека тие се грижат
за

Share this subtitle


Description

http://www.seniorhelpersnj.com - In Home Care Elder Care Respite Care Toms River NJ - We help with Changing Linens & Bed Making, Diet Monitoring, Alzheimer's & Dementia Care and much more -- call 732-657-3600 or 609-261-2995