Subtitles for Endicott College Physical Education Program

  Pause sub
kanggo Anjeun
kawas jeung kanyataan yén program sabab ukuran kelas leutik
hehehehe kuring meunang loba perhatian pencét nyokot brains maranéhanana
dimimitian kapercayaan karasa leuwih dieu taun di dieu
dimimitian kaluar we geus loba kelas pangajaran Anjeun jadi Abdi gé ngabandingkeun pamungkas
karsa ka sakelas mah
nu bakal hayang ngalakukeun nanaon téh rék ngajar di hareup jalma sejen
hayang unggal masarakat no ieu aya kungsi kudu mangaruhan kumaha ngalakukeun hal eta tapi urang tos
dump Anjeun ngawulang di ngahargaan opat taun
deui gonna mere Anjeun handmade eupan balik maranéhanana Kaula datang ti hal sarua
mil ngan eupan balik haptic mana anjeun éta tempat nu sae pikeun coba kaluar
kagiatan beda nu gaya trapped stratifikasi pangajaran
jeung lingkungan kinda aman dimana Anjeun keur bade meunangkeun alus deui
keur nepi ka tilu internships beda
nyaeta gede sabab bisa nyoba kaluar tingkat beda dieu anjeun bisa
Certified
lamun dahar dina kanyataanana lamun kuring gé anjeun di ahir jadi
ngajarkeun kasus tilu internships senior anjeun meunang nyoba kaluar mah geus dipigawé dina
dasar keur jeung lima taun olds
ceuk
Aku sakola tengah 10
kawas hiji escalation éta naon geus mah réngsé nepi pangajaran
boga kasempetan di dieu pikeun méakkeun pangajaran siswa dumasar bulan
dina kuliah olahraga jeung tujuan urang ieu ngan tukeur gagasan
Kuring meunang nempo loba naon tangtangan maranéhanana unggal bulan
masih maké sababaraha kagiatan nu alim aya lalaki pakasaban katuhu sanggeus
kalulusan Jigana éta loba keur jeung Kat jeung kumaha alusna
maranehna disusun kuring jeung ayeuna mah geus pakasaban mana atuh bisa ngalakukeun kahayang mah hoyong
anjeun
unggal dinten

Share this subtitle



Description