Subtitles for Endicott College Physical Education Program

  Pause sub
për ty
si dhe fakti që programi për shkak të madhësive të vogla të klasës
vërtet unë të marrë një shumë vëmendje shtypi të vini trurin e tyre
të fillojë besimin ofendues gjatë këtu vjet këtu
duke filluar nga ne kemi një shumë të klasës tuaj të mësimdhënies kështu që unë do të krahasohen fundit
qëllimet për të shokëve të mi
që është kërkuar për të bërë diçka është duke u përpjekur për të mësuar në frontin e njerëzve të tjerë
duan çdo komunitet nuk isha atje kurrë nuk duhet të ndikojnë se si ju bëni atë, por ne kemi
hale mësojmë në nder të katër vjet
përsëri gonna të ju jap reagime punuar me dorë e tyre unë jam që vijnë nga të njëjtat gjëra
milje vetëm reagime haptic ku ju kjo është një vend i mirë për të provoni
aktivitete të ndryshme janë të stilit të bllokuar mësimdhënies shtresim
dhe mjedisi kinda i sigurt se ku ju jeni duke shkuar për të marrë të mirë mbrapa
qenë deri në tre praktika të ndryshme
është e madhe, sepse ju mund të provoni nivele të ndryshme këtu ju mund të jetë
certifikuar
në qoftë se ju hani në fakt, në qoftë se unë do të në fund të jetë një
mësojnë rastet e tre praktikantë të lartë që ju të merrni për të provoni unë kam bërë në
elementare për me pesë-vjeçarë
tha
Jam e shkollës së mesme 10
si një përshkallëzim kjo është ajo që unë e kam përfunduar mësimin
të kenë mundësi këtu për të kaluar një mësim studentëve muaj bazuar
në një kolegj sportive dhe qëllimi ynë është për të vetëm të shkëmbyer ide
Unë kam për të parë një shumë të asaj që sfidën e tyre çdo muaj
ende përdorin disa aktivitetet që kam mësuar ka gjetur një punë të drejtë pas
diplomimit Mendoj se është një shumë për të dhe Kat dhe sa mirë
Ata i përgatitën mua dhe tani unë kam një punë ku unë mund të bëjë pikërisht ajo që unë dua është
ju
çdo ditë

Share this subtitle


Description

Learn more about the Endicott College Physical Education program at http://endi.co.tt/PhysEd