Subtitles for Endicott College Physical Education Program

  Pause sub
за вас
како и фактот дека програмата, бидејќи мала класа големини
Да се ​​добие многу внимание на печатот ги собереш нивните мозоци
започне офанзива доверба овде години тука
на почетокот ние треба да многу од вашето учење класа, па јас ќе се спореди последните
намери за моите соученици
кој сакал да направи нешто се обидува да ги учат пред други луѓе
сакаат секоја заедница не бев таму никогаш не треба да влијаат на тоа како да го направи тоа, но ние сме
депонија ви учат во чест на четири години
повторно ќе ви даде нивните повратни информации рачно изработени Доаѓам од истите работи
милји само haptic повратни информации, каде што тоа е добро место за да го пробате
различни дејности се заробени стил стратификација настава
и јас kinda безбедна средина каде што ви се случува да се добие добра назад
се до три различни практиканти
е голема, бидејќи можете да го пробате различни нивоа тука може да биде
заверена
ако јадете во тоа дали јас ќе ти на крајот да биде
учат случаи на високи три практиканти ќе го добиете да го пробате го направив во
основно за пет-годишниците
кажа
Јас сум средно училиште 10
како ескалација тоа е она што сум го завршил учењето
да имаат можност тука да поминат еден месец врз основа предавање на студентите
на спорт колеџ и нашата цел е да се само размена на идеи
Видов многу од она што нивните предизвик секој месец
уште го користат некои од активностите кои научив таму добивање на работа веднаш по
дипломирањето Мислам дека тоа е многу за и Kat и колку добро
тие се подготвени мене и сега имам работа, каде што може да го направи токму она што го сакате е
ќе
секој ден

Share this subtitle


Description

Learn more about the Endicott College Physical Education program at http://endi.co.tt/PhysEd