Subtitles for How to make a custom product mock up in the TRW Stone Wizard Rhinestone Software for CorelDRAW

4,594   31   1  
  Pause sub
teu
alus
nu teu
alus
nu
eta awak TV Anjeun papanggih seller di dieu jeung dunya rhinestone dot com dina video ieu
tutorial dina batu TrkB jeung vérsi dua
nu bakal bade indit leuwih sababaraha hal anu kuring jangji anjeun pas urang meunang balik ti
dagang ieu nembongkeun kumaha carana nyieun video dina jadi naon we mutuskeun pikeun ngalakukeun
urang megatkeun pikeun nambahkeun sababaraha upgrades bébas kana 2,05 Anjeun bisa nempo keur dipake dina
katuhu dieu
tah lamun anjeun geus dibeuli korsi jadi batu ieu kahoream ka anjeun basa anjeun teu
boga 2,05 nepi luhur Anjeun ngan bisa balik ka sajarah akun Anjeun sareng
download
éta hiji 2,05 jeung Abdi gé boga sababaraha di upgrades bébas urang megatkeun di
jadi wanna kantun copy urang dipilih nu bakal saukur jadi gaduh panulisan tapi katuhu aya
make gampang terus hal sejen we megatkeun pikeun ngalakonan
nyaeta urang hayang mere Anjeun pilihan pikeun bisa ngalakonan sababaraha adat Oct up jadi Anjeun
bisa nempo dieu
di bohongan urang nepi tab Anjeun bisa nempo awewe Anjeun germane ngagunakeun kaleuwihan panghianatan Anjeun
dina adat Anjeun
Anjeun boga hiji ngaliwatan genep jadi naon we megatkeun pikeun ngalakonan
ieu hayu urang sebutkeun contona anjeun ngajual hiji kaos brand beda jadi urang boga sababaraha
desain dasar geulis di loba di tingkat saterusna jeung ditelasan di
Bella kaos beda kawas éta ogé hayu urang nyebutkeun Anjeun gaduh bag bad atawa tote atawa
hal beda
ngetik hiji brand tina baju nu Anjeun pake jeung nu Anjeun pake nu loba keur sakabeh di bandung
customer Anjeun hoyong meunangkeun nu
kana kota nu ruksak dina naha well
Aku mintonkeun Anjeun persis kumaha atuh nu katuhu di dieu nu ciri geulis tiis
jadi ayeuna teh geus di jerona bari ayeuna tapi
Kuring kakara hayang nyieun video pikeun mintonkeun Anjeun persis kumaha carana make eta
jadi deui we mana ngagunakeun HR pikeun meunangkeun dina jeung maranéhanana
Vérsi 2 pikeun CorelDRAW di dieu yén urang geus aya dina website
jeung naon we keur gonna sugan aya meunang nu mana wae nu ngalakukeun desain baskét Mustangs ieu
Aku gonna show maneh kumaha pikeun nunda eta dina tank ieu
atawa ieu sweatshirt hooded katuhu di dieu jadi we meunang bener jadi model urang dieu
kanggo urang
9 a mintonkeun Anjeun eta sacara gonna jadi saeutik saeutik deui cuz I wanna mintonkeun Anjeun kumaha carana make
kawas b-spline yakin hal beda kawas éta ka motong kaluar jadi Anjeun teu
geus kasang tukang hiji
jeung méré Anjeun sababaraha gagasan beda hal anu teu bisa meunangkeun sél kahiji
hal urang hayang ngalakukeun
nyaeta urang rek indit ka payun jeung motong kaluar design jadi
Kuring bisa indit ka payun tur muka alat pamotongan mah di dieu jeung
Hal kahiji mah hoyong Kuring hayang meunang leupas tina tabel eureun di tukang we teu
kudu eta sadayana cara ka handap jadi urang gé indit ka ngeunaan katuhu aya
pamotongan ayeuna naon Kaula gonna ngalakukeun eta datang leuwih di dieu jeung make mah sapotong buta ka Los
jeung lalaki téh manusa dieu
jeung Kaula bade ngamimitian balap taun ieu
ayeuna teu kudu sampurna Anjeun bisa nempo Kuring teu gonna
Kuring teu hayang méakkeun loba teuing waktu dina ieu tapi hal hade méakkeun
saeutik bit Aku dina eta sabab
sakali anjeun geus ieu dipigawé Anjeun keur ngan gonna geus ngalakonan pihak ieu nu hiji
waktu
terus sakali anjeun geus eta disimpen Anjeun bakal bisa make eta keur di jadi
bisa turun di dieu hayu urang klik
datang sadaya jalan di sakuliah handapeun baju di dieu
klik maranéhanana jeung Anjeun bisa nempo Kuring ngan handap eta sadayana kira-kira di dieu ngajual
teu gonna méakkeun eta waktu dina ieu kawas ceuk kuring tapi kuring hayang masih kasampak geulis
alus
sabab ieu dasarna kawas contona tina ieu lumangsung
sweatshirt atawa naon bae um produk nu geus
titik ngajual Anjeun hoyong écés kasampak nice
tapi alesan naha Kaula ngalakonan ieu Kuring hayang bisa ngarobah tukang mah
warna teu hayang boga drywall dina latar tukang kawas urang boga dieu
jadi ieu bade ngidinan urang ngalakukeun nu
ayeuna ngan béda jeung katuhu ieu dieu anjeun
teu bade bisa ngarobah kelir baju alatan jalan nu
urang ngalakukeun nu keur urang bohongan-up
tapi calkins pisan sarta mere Anjeun pilihan pikeun bisa mintonkeun
warna pasti jeung kaos maranéhanana yen Anjeun gaduh
jeung bisa Anjeun mintonkeun konsumén Anjeun
kahayang nu bakal bade kasampak kawas sél Anjeun bisa nempo jeung ngan Kaula mah
meunang
sampurna katuhu dina garis aya Aku Jess jeung
hayu boga sanajan pos sabenerna tapi bener dina gambar di dieu
oge
sél kuring klik Daptar kira-kira di dieu saeutik saeutik dieu
Kaula bade saeutik saeutik jero euy jadi
urang teu tempo wates kinda bodas kira-kira di I ngalakukeunana
normal méakkeun saeutik saeutik Beuki lila dina ieu tapi
ngan demi dina video mah kakara rek mere Anjeun hiji pamanggih kumaha maneh
bagian ieu
jeung anjeun kalawan nyata bisa méakkeun saeutik saeutik Beuki lila dina ieu bagian eta
hayang anjeun guys nu nyiptakeun sorangan kalawan nyata nu lila anjeun méakkeun dina eta
leuwih jéntré anjeun bisa meunangkeun eta leuwih hade Anjeun bisa make kasampak
hayu urang we keur gonna balik dihareupeun jeung ninggalkeun kidul-kidul outright aya
jeung bakal datang kira-kira bener nyokot bangga dina bulu-Na sangkan teu wanna jagal
ieu teuing bad
enya indit kira-kira tepi
turun di dieu sarta tangtu anjeun tiasa gaduh saeutik saeutik tina kasang tukang bodas
aya sabab mana mintonkeun ngaliwatan ka tembok tapi nu teu deal gedé
boh cara nu gonna kasampak nice téh gonna ngahurungkeun kaluar nice
an kawas Cenah mah sakali Anjeun perlu disimpen jeung korsi jadi batu wizard
10 jadi geulis Heboh kumaha Anjeun bisa sok narik nepi produk pasti Anjeun nu ngajual
jadi we hayang méré deui urang hayang wizard nu jadi
program paling customizable anjeun rupa ogé paling-friendly pamaké
janten
lamun urang geus netepkeun hal nepi like this hehehehe ayeuna teh gonna nyokot saeutik saeutik nu
waktu ngalakukeun hal eta nu kahiji kalina
tapi mangka urang sok bade disimpen jadi Anjeun teu kudu salempang ngeunaan eta
deui jadi
waktu saterusna nu hayang desain ieu yeltsin nyokot urang sapuluh menit atawa 15 menit pikeun meunangkeun
sagalana nyetel sampurna dieu
tapi sakali we geus sadaya setelan eta nu keur jalan jadi sampel ti aya dina kaluar
milih sabenerna make
bade dieu
jeung datang kana archerd handap dieu
dipintonkeun dina tenang a lempeng ka handap pikeun anjeun titik nu aya
klik leuwih dua jam ngamimitian titik di dieu jeung klik
oke manéhna bisa nempo urang boga outline urang maranéhanana ayeuna naon Kaula bade ngalakukeun
dihurungkeun Anjeun bisa nempo éta hiji outlines hideung datang leuwih dieu ka katuhu cuaca
klik dina ex mah meunang leupas tina outline hideung maranéhanana
datang leuwih mah pic 21 malik dina desain mah sakabéh
kadali oke anjeun balik mah bisa indit ka serangan
tempat klip kakawasaan di jero pigura ayeuna mah nyaho yen kareta mah ngan Drew katuhu
aya jadi lalajo katuhu klik eta
Kami aya nu rék mariksa kaluar kumaha Heboh nu ayeuna lalajo basa kuring indit ka dieu mah
hayu urang ngan nyebutkeun kuring ngagambar hiji bunderan badag
héjo di eta tapi agreeing ka balik deui jeung mangka anjeun bisa nempo
maranehna gotta tukang héjo atawa naon bae Anjeun hoyong aya atawa anjeun meunang hideung
kasang tukang
jadi geulis tiis Anjeun bisa nempo anjeun week ago di touch nepi sababaraha bagian saeutik dina
bulu dieu
ngan anjeun make kasampak leuwih alus Bobby rendang eta off saeutik saeutik tingali ok ningali sagala rupa nu
bagian beurat Sigana mah ayeuna teh snowing katuhu nepi ka sirah
tapi Anjeun bisa nyetel hiji hal deui Anjeun bisa méakkeun saeutik saeutik Beuki lila dina
make kasampak saeutik saeutik leuwih alus
atawa Anjeun ngan bisa neukteuk off sirah maranéhanana tur muka lempeng pikeun baju
oke tah ayeuna urang boga bagian we meunang bagian utama urang desain aya urang
ngabutuhkeun
ngajual naon Kaula gonna ngalakukeun hal eta salaku datang leuwih mah ékspor ucing Inna menit
dina sarua bener menyakiti E
jeung enya balik dihareupeun ngekspor anu dijadikeun
file PNG urang keur gonna diékspor kana
nu ngan nunda kana hirup gambar Tad
atawa video jang nyokot gambar dulur nunda dina video chat urang
sarta pencét nyalametkeun kituna urang bade balik dihareupeun
ékspor nu keur urang jadi exporting ka PNG rengse
alright jadi we geus rengse jeung bagian nu ayeuna naon nuju bade we ulah ayeuna urang gotta meunangkeun
kana backend nu
corral ngagambar di dieu pikeun bisa meunangkeun ieu pikeun lalajo naon gonna lumangsung lamun kuring meunang
hiji leuwih di dieu pikeun desain ieu katuhu di dieu mah disorot ieu
jeung kuring indit mah bohongan-up kuring indit ka adat I klik dina anggur adat
ieu téh naon gonna lumangsung K ngajual Anjeun bisa nempo ieu ngan bade nunda eta pisan
gede dina desain katuhu maranéhanana geus teu bener pisan teu bener nyaho
persis naon dina aya nu sabab urang teu boga
ka eta nu produk sabenerna pikeun nunda dina
jadi nicely kaca nu ayeuna urang hayang indit ka polder urang dieu
jeung polder urang dieu urang keur gonna indit ka
urang keur gonna balik dihareupeun tur muka taun Dropbox urang jeung urang geus gonna turun
masalah nu Hapunten lamun guy Darcy drive
Kami bade indit ka pamaké terus basa kuring indit ka anjeun
polder mah data app mah Romine mah
jeung sakali Anjeun keur dina Anjeun keur roaming Anjeun keur bade indit ka corral
tungtung data adat ayeuna jero data adat Anjeun bakal ningali chart di saeutikna dina
naha Aku
klik dina eta terus Anjeun keur bade ningali hal beda
sél tempo bohongan-up katuhu di dieu jeung klik dina bohongan-up
terus produk ceuk ieu kabéh produk beda
oke ieu naon rideshare bohongan-up katuhu aya
jadi kuring nempo adat hiji deui mah ningali
adat hiji hareup oke jadi lamun kuring ganda diklik dina adat ieu hiji kuil
lalajo naon gonna lumangsung gonna anak narik nepi
kotak beureum katuhu di dieu teu kasampak kawas loba ka urang tapi
kotak beureum sabenerna hartina loba jadi ayeuna Kaula gonna file lebet
jeung dunungan bisa indit ka video mah
jeung Kuring keur bringing bener mah datang tur bener
jadi we meunang bener di dieu hayu dihareupeun ngirim bener ka tukang
jeung ayeuna urang boga baju beureum ieu di dieu jadi lalajo naon Kaula gonna ngalakukeun
Aku Gambar klik dina kotak beureum ieu ukuran ka naon bae Kuring hayang jadi Aku
ukuran ka iraha desain mana di dieu mana atuh hayang balik
jadi misalna lamun kuring nunda eta jalan nepi di dieu mah hayang hiji dada kénca hareup
Mah bisa ngalakukeun nu éta gonna ukuran jerona aya keur kuring oke well Kuring hayang di on bener
jeung aku gonna nunda eta katuhu euy rada ieu Abdi ago peuntas full
usaha baju jeung hayu urang ngomong dina kasus éta desain taller Kaula gonna nunda eta
kawas éta
jadi aya we indit we di Rudy jeung kotak I beureum
ayeuna lamun hiji manusa sugan aya Kaula bade indit ka payun tur muka file
simpen jadi jeung wanna nyalametkeun dina nu titik sarua pasti
sakumaha anu Om sarua pasti Filed
jadi we keur teu ngarobah nanaon jeung Kaula ngan gonna pencét aman
Aniston peuteuy hiji ngaganti adat hiji coba naha enya atuh.
oke jadi Anjeun geus rengse lalajo naon bisa urang pigawé ayeuna
hayu urang balik ka anjeun desain sabenerna dieu
jadi di dieu urang nu Mustangs desain baskét
jeung lalajo kumaha tiis ieu urang meunang bener disimpen dina aya we meunang
produk di aya hayu urang indit ka 9.7 inci
ayeuna lalajo kuring meunang desain mah ngidinan nyorot ieu hayu mah bohongan-up
I wanna salaku watermark tambihan lokal we teu kudu simulate batu sabab aya
no batu
urang teu kudu batu jéntré jeung
katerangan mah bener hoodie a
Aku gonna lampahkeun desain hareup jeung hayu urang ngan nyebutkeun kuring rek ngalakukeun
a single neunggeul yakin ngan kuring klik dina hiji katuhu aya nu mana atuh nu disimpen
frontline unaccustomed
gonna anak ngajalankeun ngaliwatan sagalana katuhu dieu jeung lalajo naon gonna lumangsung
Kami aya Rudy sampurna
dina desain nu urang meunang desain katuhu di luhur nu
ayeuna lamun urang hayang nyieun desain anu saeutik saeutik kurang manusa nu kasampak hiji
saeutik bit gede keur kuring aya
no worries Anjeun bisa ngaleutikan nu kotak beureum turun saeutik saeutik pikeun mastikeun yén
desain fits nepi hade
tapi gonna anak dina nu nahan nu aya pikeun anjeun nu
geulis freaking tiis teu eta peuting jadi
jeung éta hiji unnamed bener heady jadi hayu urang tempo lamun kuring balik ka anjeun
pasagi beureum ieu di dieu di mana kuring kungsi eta disimpen
hayu urang nyieun nu saeutik saeutik leuwih leutik aya
jadi we meunang nu maranéhanana an ayeuna
bra mah Peruvian dieu eta Sigana mah eta ningali kaluar terus nu tukang bodas
UK well urang teu hayang nu tukang bodas we hayang jadi nu
hiji asli
ngajual naon bisa atuh ieu hayu urang indit ka
dieu anjeun bisa nempo dina hiji ieu bener teu boga kasang tukang jadi hayu urang
ngan nyalin hiji asli ieu di dieu
jeung hayu urang nempo naon katingal kinda beda we meunang sonnet mupus bener dieu
kontrol tempo terus I ngadalikeun eupan nempelkeun manéhna di
Amisco deui hayu urang pindah bebas kira-kira saeutik saeutik dieu
jeung urang nempo beureum katuhu aya hayu urang nyebutkeun manusa nu Sigana mah ukuran leuwih alus
oke nyampurnakeun hiji payel skala tur nyimpen
jadi sagala mah teu time ieu file disimpen alatan kuring nyaho eta nu nyimpen jadi adat
hiji
katuhu oke jadi disorot file mah disimpen
oke jadi ayeuna kudu robah lamun ningali urang meunangkeun katingal béda dina ayeuna
jadi hayu urang balik ka desain mah di dieu nyorot desain mah
hayu urang indit ka bohongan-up jeung goreng yakin ngan
klik hiji nempo naon kinda kasampak we meunang waktu ieu
Kuring meunang huh geulis amis
jadi sabenerna bisa nunda bener baskét logo Anjeun
ngaran nu KD latar warna beda jadi contona lamun urang indit
deui dina hiji
jeung hayu urang indit ka dirancang deui jauh di badag ieu saeutik saeutik
dina Desain Thailand urang hayu urang ngomong we hayang ieu dirarancang pikeun jadi warna beda
hayu urang ngomong we hayang maca eta boga baju glitter dina jadi we keur gonna indit dieu
lamun ago
glitter beureum jeung glitter hideung jadi we hayang siap jeung glitter glitter beureum hideung
nyorot desain anu hayu urang ngomong we hayang bohongan-up jeung urang hayang jadi
kasang tukang warna beda we wanna Kuring henteu weruh
latar biru nu mana wae nu warna nyeri
abu hayu urang indit ka gede deui ayeuna éta baju abu jadi we teu wanna
gede deui alesco latar biru poék pencét OK
jadi we robah warna tukang urang nyorot ieu hayu ka anjeun
klik dina baju desain adat hiji pasti
dina hareup jeung ningali meja maranéhanana di baju glitter maranéhanana geus sampurna
meunang pasar cai urang we meunang latar tukang blue anjeun meunang lokal Anjeun anjeun ngagaduhan
judul Anjeun
geulis Heboh jeung hayu urang ngalakukeun hiji deui di dieu jadi
hayu urang ngomong we nyorot desain ieu di dieu urang bisa datang leuwih di dieu pikeun
nu hareup jeung gambar sabenerna aya ka anjeun
pikeun ngarobah hiji ieu ka anjeun warna sejen% uh
hayu urang ngomong we hayang nu jadi
Kuring teu terang yen jukut héjo kasampak sorot cukup alus pakéan héjo
Mah kawas rarancang datang deui ka bohongan-up keur néangan kana anjeun
deui teu masalah cuz we RT we ka iraha maneh desain hareup
eta weruh di mana pikeun nunda eta jadi hareup klik dina garis nu urang nyaho nu bener
menyakiti E
eta nu keur jalan pikeun ngajalankeun ngaliwatan dieu pikeun SM Kami aya nu muka éta gonna mintonkeun Anjeun
desain maranéhanana geus off ka sisi
aya gonna show anjeun satuju jeung nu dirancang sampurna dina baju
jadi hal coolest ngeunaan ieu anjeun aci jeung nyieun
sampel anu nyalametkeun anjeun jadi loba duit
sabab geus nyieun sampel jeung unggal baju kawas loba jelema bade
nyieun sampel di baju pasti ieu
potong vinyl dina ngalakukeun sakabeh kontak di jeung nyieun sampel produk fisik di mana Anjeun
teu kudu ngalakukeun nu deui lamun ngan nyokot gambar
jeung anak desain atawa Usher produk urang nu nyalametkeun sadaya waktu
jeung nu Anjeun pake sadaya waktu anjeun bisa ngan gampang nunda nu katuhu kana batu TRAb de
wizard dieu
jeung ngan hayu urang nyaho urang bisa nambah urang bisa we ngalengkepan 12
dina aya lamun hayang saukur nyieun tombol leutik jeung
éta lengkep customizable jeung anjeun ngalengkepan nanaon hayang
Heboh jadi we meunang loba hal beda Anjeun bisa ngalakukeun jeung wizard nu
dasi jeung deui kawas ieu urang keur gonna show anjeun tapi ieu mah sakadar salah sahiji
eta pikeun meunangkeun Anjeun mimiti mintonkeun Anjeun kumaha gampang nya eta pikeun nunda
baju mockup adat di wizard TrkB batu jeung masih meunangkeun kabéh
pungsi
up naon wizard bisa ngalakukeun pikeun diri lamun anjeun mibanda patalékan dina stadion
pastikeun pikeun méré urang nelepon nomer 941 755
1696 ieu Matt jeung hak ka dunya titik com anjeun guys sadaya boga
poé éndah

Share this subtitle


Description