Subtitles for How to make a custom product mock up in the TRW Stone Wizard Rhinestone Software for CorelDRAW

4,594   31   1  
  Pause sub
bëri
mirë
bëri
mirë
ajo ekuipazhit tuaj TV takuar shitësi këtu me botën diamant i rremë dot com në këtë video
tutorial mbi gur TrkB me versionin e dytë
që do të shkoj për disa gjëra që unë ju premtojnë më shpejt që ne u kthyer nga
këto tregtisë tregon se si për të krijuar një video në mënyrë që të vendosim të bëjmë
ne kemi vendosur për të shtuar një çift përmirësimet e lirë në 2.05 ju mund të shihni jam duke punuar në
mu ketu
kështu që nëse ju keni blerë karrige të jetë gur ishte neveri për ju, kur ju nuk e bëni
kanë të lartë 2.05 deri ju thjesht mund të shkoni përsëri në historinë e llogarisë tuaj dhe
Shkarko
kjo është një 2.05 dhe unë do të duhet disa në përmirësimet e lirë që kemi vendosur në
kështu që duan të humbasë kopje ynë zgjedhur se është vetëm duke e kopjuar, por ka të drejtë
për ta bërë atë të lehtë dhe pastaj një tjetër gjë që ne kemi vendosur për të bërë
është që ne të kërkuar për të ju jap mundësi që të jetë në gjendje për të bërë disa porosi Oct në mënyrë ju
mund të shikoni këtu
në tallen tonë deri tab ju mund të shihni gratë tuaja përshtatshëm për të përdorur tradhti tuaj të tepërta
në porosi tuaj
ju keni një të tillë nëpërmjet gjashtë kështu që ajo që ne kemi vendosur të bëjmë
është le të themi për shembull se ju shitur një këmisha të markave të ndryshme kështu që ne kemi disa
harton goxha themelore në lot e tij në nivelin e ardhshëm dhe të vrarë në
shirts Bella ndryshme si kjo dhe le të thonë se ju keni një qese të keqe apo ngarkesë ose
dicka ndryshe
shtypni një markë e këmishë që ju përdorni dhe ju përdorni atë shumë për të gjithë në tuaj
klienti ju doni të merrni atë
në qytet janë dëmtuar nëse edhe
Unë jam tregojë saktësisht se si për të bërë atë të drejtë këtu që është tipar shumë i ftohtë
kështu që ka qenë në atë për një kohë tani, por
Unë vetëm të kërkuar për të krijuar një video për t'ju tregojë saktësisht se si të përdorin atë
kështu përsëri kemi ku duke përdorur HR për të marrë më me të tyre
version 2 për CorelDRAW këtu që kemi në dispozicion në faqen e internetit
dhe ajo që ne jemi gonna të bëjmë është të fitojë ndonjë të bëjë këtë Mustangs dizajn basketbollit
Unë jam gonna të tregojnë se si për të vënë atë në këtë tank
ose kjo e xhup maskuar drejtë këtu kështu që ne u me të vërtetë të jetë në modelin tonë këtu
për NE
9 a tregojnë juaj është e gonna të jetë një pak më të gjatë cuz unë dua të ju tregojnë se si të përdorin
si b-vizore sigurt gjëra të ndryshme si kjo të ushqyeshme atë kështu që ju nuk e bëni
kanë një sfond
dhe ju jap disa ide të ndryshme të gjëra që ju nuk mund të merrni qelizë parë
gjë që ne duam të bëjmë
është që ne duam të shkojnë përpara dhe kulture nga dizajni në mënyrë
Unë mund të shkojnë përpara dhe të shkojnë në mjet tim kulture këtu dhe
Gjëja e parë që unë dua është që unë dua të shpëtoj të ndaluar tryezë në pjesën e pasme, ne nuk bëjmë
nevojë për të gjatë gjithë rrugës për në fund kështu që ne do të shkojnë në rreth ka të drejtë
kulture tani ajo që unë jam gonna të bëjë që ata të vijnë këtu dhe të përdorni copë verbër time në Los
dhe një njeri është një njeri ketu
dhe unë jam duke shkuar për të filluar gara këtë vit
tani nuk ka nevojë të jetë e përsosur ju mund të shihni unë nuk jam gonna të
Unë nuk duan të shpenzojnë shumë kohë në këtë, por gjëja e mirë është të kalojnë një
pak unë jam në të, sepse
një herë ju keni këtë bërë të jeni vetëm gonna të keni për të bërë këtë parti që një
kohë
dhe pastaj një herë ju keni të ruajtur ju do të jetë në gjendje të përdorin atë për të në mënyrë
mund të hyjë këtu, le të klikoni
vijnë të gjithë rrugën nëpër pjesën e poshtme të këmishë këtu
klikoni tyre dhe ju mund të shihni unë jam vetëm duke ndjekur atë gjatë gjithë rreth këtu shitur
Nuk do të shpenzojnë atë kohë në këtë si thashë, por unë të kërkuar për të ende duken bukur
mirë
sepse kjo është në thelb si për shembull, e kjo po ndodh
xhup apo çfarëdo um produkt që ju jeni
pika për të shitur ju doni të dukshëm duken bukur
por arsyeja pse unë jam duke bërë këtë është që unë dua të jem në gjendje për të ndryshuar sfond tim
color Unë nuk dua që të ketë drywall në sfond si ne kemi këtu
kështu që kjo do të na lejojë për të bërë këtë
tani vetëm dallimet e me këtë të drejtë këtu ju
nuk do të jetë në gjendje për të ndryshuar ngjyrën këmishën për shkak të rrugës që
ta bëjmë këtë për tanë tallen-ups
por Calkins e saj shumë dhe të ju jap mundësi që të jetë në gjendje për të treguar
ngjyra juaj e saktë dhe këmisha e tyre që ju keni
dhe të jetë në gjendje të ju tregojnë klientët tuaj
pikërisht ajo që do të duket si qelizë ju mund të shihni dhe vetëm unë nuk jam
duke
drejtë të përsosur në linjë atje unë jam Jess dhe
le të shkojë të ketë një edhe pse shkon në fakt, por me të vërtetë në foto këtu
shumë
qelizë me click Lista përreth është këtu pak këtu
Unë jam duke shkuar pak brenda vetëm kështu
ne nuk e shohim kufirin kinda të bardhë rreth në unë do të
zakonisht shpenzojnë pak më shumë kohë për këtë, por
vetëm për hir në video unë vetëm dua të ju jap një ide se si të bëni
kjo pjesë
dhe ju mund të qartë të kaloni pak më shumë kohë në këtë pjesë të saj
dëshiron që ju djema jeni duke krijuar veten padyshim më keni shpenzuar në të të
më shumë detaje ju mund të merrni me të mirë që ju mund të bëjë atë të duket
le ne jemi gonna të shkojnë përpara dhe të lënë në jug-jug plotë atje
dhe do të vijnë rreth të vërtetë merr krenari në flokët e tij kështu që ne nuk duan kasap
kjo shumë e keqe
Po shkojnë rreth buzë
zbritur këtu dhe natyrisht ju mund të ketë një pak e një sfond të bardhë
në atje, sepse ku tregon deri në mur, por kjo nuk është një punë e madhe
ose mënyrë kjo është gonna të duket bukur është gonna të kthehet e bukur
një si kam thënë një herë ju merrni të ruhen dhe në karrige të wizard gurë
10 të jetë goxha i tmerrshëm se si ju gjithmonë mund të tërheqë deri produktin tuaj e saktë që ju të shitur
kështu që ne duam të ju jap përsëri ne duam magjistar jetë
programi më i përshtatshëm se ju jeni të mirë, si dhe më user-friendly
kështu që
kur ne jemi ngritjen gjërat si kjo vërtet kjo është gonna të marrë pak
koha për të bërë atë në këtë herë të parë
por pastaj ajo gjithmonë do të të ruhen në mënyrë që ju nuk do të ketë për t'u shqetësuar në lidhje me të
më kështu
herën tjetër që ju doni ky dizajn Jelcin na marrë dhjetë minuta ose 15 minuta për të marrë
krijuar çdo gjë e përkryer këtu
por kur ne kemi atë të gjithë organizim ajo do të jetë mostra nga atje në jashtë
zgjidhni fakt përdorin
shkon këtu
dhe të vijnë në archerd poshtme këtu
treguar në një të qetë drejt poshtë për ju se pika ka
klikoni mbi dy orë të fillojë pikën këtu dhe klikoni
okay ajo mund të shihni kemi skicë tonë tyre tani ajo që unë jam duke shkuar për të bërë
është në ju mund të shihni se është një konturet e zezë dhe të vijë këtu për të drejtën motit
klikoni mbi ish tim se për të hequr qafe e skicë të zezë të tyre
vijnë gjatë në pic 21 klikoni time mbi projektimin tim përgjithshme
Kontrollet në rregull që të kthehen dhe unë të mund të shkoj për të sulmuar
Vendi clip pushtet brenda kornizës tani e di se treni që unë vetëm tërhoqi është e drejtë
atje kështu që të shikojnë të drejtë click it
jam atje ju shkoni shikoni se si i tmerrshëm se tani është shikuar kur shkoj këtu nuk
le të them vetëm unë vizatoni një rreth të madh
gjelbër në atë, por duke rënë dakord në pjesën e pasme dhe pastaj ju mund të shihni
ata Gotta sfond të gjelbër apo çfarë të doni atje apo ju mori një të zezë
sfond
kështu pretty cool ju mund të shihni të javë më parë në kontakt deri disa pjesë të vogël në
flokët këtu
vetëm të bëjë atë të duket më mirë Bobby pres atë pak shih ok parë të gjitha që
Pjesa peshe duket si ajo bie borë drejtë deri në kokë
por ju mund të krijuar diçka që përsëri ju mund të kaloni pak më shumë kohë në
për ta bërë atë të duket pak më mirë
ose ju mund vetëm të prerë kokën e tyre dhe të shkojnë drejt për këmishë
në rregull kështu që tani ne kemi atë pjesë kemi marrë pjesën tonë kryesore e projektimit atje se ne
duhet
shes atë që unë jam gonna të bëjë atë sa nje vijnë gjatë në minutë time inna eksportit cat
në të njëjtën të vërtetë lënduar E
dhe po shkojnë përpara eksportojë atë si një
PNG file dhe ne jemi gonna të eksportuar në
janë vetëm të vënë në fotot jetojnë Tad
ose një video capture të gjithë për të vënë në chat video tonë
dhe e goditi të shpëtuar në mënyrë që do të shkojnë përpara
eksportit që për ne në mënyrë të eksportuar në PNG ka mbaruar
mirë kështu që ne jemi duke bërë me atë pjesë tash atë që ne jemi duke shkuar për të bërë tani ne Gotta merrni
në backend
Corral nxjerrë këtu për të të jetë në gjendje për të marrë këtë për të parë se çfarë do të ndodh në qoftë se unë të marrë
një mbi këtu në këtë dizajn të drejtë këtu kam theksuar këtë
dhe unë shkova në mi tallen-ups I shkuan në porosi klikoni në verë me porosi
kjo është ajo që do të ndodhë K shesë ju mund të shihni është vetëm do të vënë atë shumë
të madh në hartimin e drejtë ata nuk janë me të vërtetë shumë ju vërtetë nuk e di
saktësisht se çfarë po ndodh atje kjo është për shkak se ne nuk kemi
tregoi atë që produkti aktual për të vënë në
aq bukur që faqja dhe tani ne duam të shkojnë në dosjen tonë këtu
dhe në dosjen tonë këtu ne jemi gonna të shkojnë në
ne jemi gonna të shkojnë përpara dhe të shkojnë në vitin tonë Dropbox dhe ne jemi gonna të shkojnë poshtë
Çështja janë Më vjen keq kur një djalë Darcy makinë
jam duke shkuar për të shkuar për përdoruesit dhe pastaj kur të shkoj për ju
Dosje im të dhënat e mia app Romine ime
dhe një herë ju jeni në ju jeni roaming ju jeni duke shkuar për të shkuar në kamp rrethor me karro
duke i dhënë fund të dhënave doganore tani brenda dhënave porosi ju do të shihni grafikun të paktën në
nëse unë jam
klikoni mbi atë dhe pastaj ju do të jeni për të parë gjëra të ndryshme
qelizë të parë tallen-ups të drejtë këtu dhe klikoni mbi tallen-ups
dhe pastaj të produkteve të thënë këto janë të gjitha produktet e ndryshme
në rregull, kjo është ajo që rideshare tallen-ups të drejtë atje
kështu që unë shoh porosi rrezultatin shoh
custom një front në rregull kështu që në qoftë se unë të dyfishtë klikuar mbi këtë porosi një vend të shenjtë
shikojnë se çfarë do të ndodh gonna të saj të tërhequr deri një
kuti të kuqe të drejtë këtu nuk duket si shumë për ne, por
kuti të kuqe në fakt do të thotë një shumë kështu që tani unë jam gonna go fotografi
dhe punëdhënësi mund të shkoni në video e mia
dhe unë do të sjell me të vërtetë kam ardhur në dhe të vërtetë
kështu që ne mori me të vërtetë këtu, le të shkojnë përpara dërguar me të vërtetë në anën e pasme
dhe tani ne kemi këtë këmishë të kuqe këtu kështu që të shikojnë atë që unë jam gonna të bëjë
Unë jam images klikoni në këtë kuti të kuqe dhe madhësia atë për çdo gjë që unë dua kështu që unë jam i
Madhësia atë kur dizajni shkon në këtu ku unë dua që ajo të shkojë
kështu për shembull, në qoftë se kam vënë atë rrugën deri këtu kam kërkuar një gjoks para majtë
Unë mund ta bëjë këtë është e gonna të madhësisë aty për mua në rregull edhe unë dua në të vërtetë
dhe unë jam gonna të vënë atë të drejtë këtu disi kjo është se do më parë të gjithë të plotë
provuar këmishën dhe le të thonë se në rast se kjo është një dizajn shtatlartë unë jam gonna të vënë atë
si kjo
kështu që ne do të shkojmë ne në Rudy dhe një kuti I kuq
tani, kur një njeri të bëni është që unë jam duke shkuar për të shkuar përpara dhe të shkojnë fotografi
ruani si dhe ju doni të ruani atë në të njëjtin vend e saktë
si atë të njëjtën om saktë paraqitur
kështu që ne nuk jemi duke ndryshuar asgjë dhe unë jam vetëm gonna të goditur të sigurt
Aniston Sadu një zëvendësojë custom një provoni pse po bëj.
në rregull kështu që ju jeni bërë të shikojnë çfarë mund të bëjmë tani
le të kthehemi tek ju janë të projektimit aktual këtu
kështu që këtu së janë Mustangs dizajn basketbollit
dhe të shikojnë si cool kjo është ne u shpëtuam me të vërtetë atje ne u
Produktet e një atje, le të shkojë në 9.7 inç
tani shikojnë kam dizajni im lejon të nxjerrë në pah këtë, le të shkojë në mi tallen-ups
Dua si ujëra shtesës lokale ne nuk kemi nevojë për të simuluar gurë, sepse nuk ka
nuk ka gurë
ne nuk kemi nevojë detaje guri dhe
përshkrimi im është me të vërtetë një hoodie
Unë jam gonna të bëjë një dizajn të para dhe le të them vetëm unë dua të bëj
një të vetme grevë sigurt vetëm unë klikoni mbi një të drejtë atje e cila është vendi ku kam ruajtur
vijës së frontit pamësuar
gonna të saj të drejtuar me çdo gjë të drejtë këtu dhe të shikojnë se çfarë do të ndodh
jam ka Rudy përkryer
në këtë dizajn dhe kemi marrë të drejtën e projektimit në krye atë
tani në qoftë se ne duam të bërë këtë dizajn pak më pak një njeri që duket
pak më i madh për mua atje
nuk shqetësohet ju mund të tkurret atë kuti të kuqe pak poshtë për të siguruar që
Dizajni i përshtatet më mirë up
por gonna të saj në se ata e vënë atë në atje për ju për të cilën është
goxha freaking ftohtë nuk është ajo natë,
dhe kjo është një pa emër me të vërtetë marramendëse kështu që le të shohim nëse unë të kthehem te ju
ky shesh të kuqe këtu, ku kam pasur të ruajtur
le të bëjë që pak më të vogël se
kështu që kemi marrë se tyre nje tani
bra im Peruvian këtu duket sikur ajo të shihni se respektoi atë sfond të bardhë
UK dhe ne nuk duam që sfond të bardhë ne duam që ajo të jetë se
një origjinal
shes atë që unë mund të bëni është të le të shkojnë në
këtu ju mund të shihni në këtë një të vërtetë nuk ka sfond kështu që le-së
thjesht kopjoni këtë një origjinal këtu
dhe le të shohim se çfarë look kinda e ndryshme të marrim sonet fshini vërtetë këtu
Kontrolli i parë dhe më pas unë kontrolluar ushqim ngjitur atë në
Amisco për të mbështetur le të lëvizin lirisht rreth një grimë të vogël këtu
dhe ne e shohim të kuqe të drejtë atje le të themi njeri që duket si një madhësi të mirë
në rregull të përsosur një fotografi shkallë dhe për të shpëtuar
kështu që të gjithë unë e bëri këtë herë është fotografi shpëtoi sepse unë e di se është për të shpëtuar atë si porosi
një
drejtë në rregull kështu që unë theksuar fotografi dhe kam ruajtur
në rregull kështu që tani ajo duhet të ndryshohet për të parë në qoftë se ne të merrni një vështrim të ndryshëm mbi të cilat tani
kështu që le të kthehemi në hartimin tim këtu theksoj dizajn tim
le të shkojnë në tallen-ups dhe të skuqur të sigurt vetëm
kliko një të parë se çfarë kinda shikoni ne të merrni këtë herë
I marrë Huh shumë e ëmbël
kështu që unë në fakt mund të vënë me të vërtetë basketbollit logon tuaj
që emri i KD një sfond të ngjyrave të ndryshme kështu që për shembull në qoftë se ne shkuam
përsëri në se një
dhe le të shkojnë për të janë të dizajnuara përsëri shumë në shkallë kjo pak
në Dizajn Thailand jonë le të thonë se ne duam që ky projektuar të jetë një ngjyrë të ndryshme
le të thonë se ne duam që të lexoni atë të ketë një këmishë vezullim në mënyrë që ne jemi gonna të shkoni këtu
kur më parë
vezullim i kuq dhe i zi me vezullim kështu që ne duam gati me shkëlqim shkëlqim kuq e zi
theksoj se dizajni le të thonë se ne duam tallen-ups dhe ne duam që ajo të jetë
background color ndryshme ne duan unë nuk e di
një sfond blu ndonjë dhimbje ngjyra
gray le të shkojnë në të madh mbrapa tani kjo është një këmishë gri kështu që ne nuk dua
e madhe mbrapa Alesco një sfond blu të errët goditi OK
kështu që ne kemi ndryshuar ngjyra e sfondit tona të nxjerrë në pah këtë le të shkojnë për ju
klikoni në dizajn këmishë me porosi një siguri
në pjesën e përparme dhe e sheh tavolinën e tyre në këmishë vezullim ata janë të përkryer
mori tregun tonë ujit ne u sfond blu që ju të merrni tuaj lokale ju mori
Titulli juaj
pretty awesome dhe le të bëjmë një më shumë këtu në mënyrë
le të themi që të nxjerrë në pah këtë dizajn këtu ne mund të vijnë këtu për
janë para me imazhin aktual atje për ju
për një ndryshim kjo për ju një tjetër ngjyrë% uh
le të themi se kemi dashur të jetë
Unë nuk e di se bari jeshile duken të nxjerrë në pah mjaft të mirë të vishen e gjelbër
Më pëlqen dizajni kthehen për tallen-ups jam duke kërkuar në ju
përsëri nuk ka rëndësi cuz ne RT treguam çdo kohë që ju të bëni një dizajn të para
ajo e di se ku për të vënë atë në mënyrë front klikoni mbi vijën të cilën ne e dimë është se me të vërtetë
E lënduar
ajo do të vazhdojë deri këtu për SM jam ju shkoni atje është gonna të ju tregojnë
dizajni ata janë jashtë në anën
ka gonna të tregojnë jeni dakord me atë të hartuar të përkryer në këmishë
kështu që gjëja coolest në lidhje me këtë është që ju bosht dhe të bëjë
një mostër është për të ju kursejnë kaq shumë para
sepse ju keni për të bërë një shembull dhe çdo këmishë si shumë njerëz do
për të bërë një kampion në këtë këmishën e saktë
prerë vinyl në të bëjë çdo gjë në dhe të bëjë një mostër produkt fizik ku ju
nuk kanë për të bërë këtë më në qoftë se ju vetëm të marrë një foto
dhe hartimin e saj, ose të shoqërohet produktin tonë që ju të ruani gjithë kohës
dhe e keni përdorur gjithë kohën vetëm ju mund të lehtë të vënë atë të drejtë në gurë de Trab
wizard këtu
dhe vetëm le të na njohin ne mund të shtoni më shumë që ne mund të kemi përfunduar 12
atje në qoftë se ju doni vetëm të bëjë butona të vogla dhe të
kjo është plotësisht i përshtatshëm dhe të keni përfunduar çdo gjë që ju të kërkuar
tmerrshëm kështu që ne kemi marrë një shumë gjëra të ndryshme ju mund të bëni me magjistar
lidhin dhe kthehet në këtë mënyrë ne jemi gonna tregoni ju, por kjo është vetëm një nga
ata për të marrë ju keni filluar për të ju tregojnë se sa e lehtë është për të vënë një
mockup porosi shirt në magjistar gur TrkB dhe ende të marrë të gjithë
funksionalitetin
atë që magjistar mund të bëni për veten tuaj nëse keni ndonjë pyetje në stadium
sigurohuni që të na telefononi në numrat 941 755
1696 kjo është Matt me të drejtat për botën dot com ju djema të gjithë e kanë një
dite e mrekullueshme

Share this subtitle


Description