Subtitles for Bob The Train | Alphabet Adventure | | Children English Learning Videos | Songs For Kids To Sing

  Pause sub
о Здраво деца, јас сум Боб денес ние се случува да се научи азбуката на е првата буква
ние треба да се најде ајде да одиме и да се најде на деца може да ви се види
тој се крие зад сијалицата
Здраво Боб еј ќе ми се придружат
Да Боб
Што ви се прави таму да ми се гледа за вас и тука се
изгледа деца таму c се чини дека тој се случува некаде
Јас сум Боб гледам каде одиш, ќе одам во паркот
зошто не ни се придружите, наместо во ред
Што ви се прави зад коса играјќи Скриј и да видиме
ќе ми се придружат на забава возење
Јас e моќ што би сакале да ни се придружат
Здраво Боб јас сум во ред благодарам Да, јас би сакал да ви се придружат деца
што е тоа ох моја добрина тоа е ѓ
Здраво Боб i G
каде што ви се случува спане
Јас ќе одам да се исполнат еј оди
IH јас Боб е ајде да се приклучат Боб
Да деца следниот буквите I и J
ние се чека за автобус стариот не однесе до пловечки острови
Одам да пловечки острови за двете од вас да ни се придружат
деца се погледне во к тој е на нишалка
Боб може да се вклучам во моите пријатели и Ј
Да је за мене
сакате да се дојде до војна
Јас сум она што ви се прави
Јас Боб Одам дома зошто не ни се придружите, наместо
Да, јас и зошто ох сум Боб
Јас стр каде што Q hi Боб
Се обидувам да се најде q може да ми помогне да се најде каде Q Q се крие зад
куќа
изгледа деца
тука е и јас Боб
Јас сум на чекање за ИТ
ви се случува некаде hi Боб Одам во градот за да можете и да се сретнеме
ајде да ви се исполнат и се чита заедно
Здраво u и v ќе дојдеш со мене за да се исполнат w
Да, ние се случува да ме известите кога ќе го ајде да одиме заедно
Здраво w
Јас дупка што чекам моите пријатели ме D и сте ги виделе
Да тие се на бродот
Зошто не ви се придружат нив
се погледне во сите мои пријатели би можеле да им се придружат на Боб
Да x y и z ова е забава се гледаме следниот пат
Да

Share this subtitle


Description

VISIT OUR OFFICIAL WEBSITE : https://www.uspstudios.co/
WATCH KIDS TV VIDEOS ON OUR WEBSITE :
https://www.uspstudios.co/creation/channel/kids-tv/1


Visit us on: http://vid.io/xonV
Check out our new channel "FARMEES" : http://vid.io/xqQd
Check out the new Bob The Train video here: http://vid.io/xonU
Follow us on
FACEBOOK: http://vid.io/xqR7
GOOGLE+: http://vid.io/xqWi
TWITTER: http://vid.io/xqWq
INSTAGRAM: http://vid.io/xqWo
WORD PRESS: http://vid.io/xqWc
PINTEREST: http://vid.io/xqWv
Check out our new friend "FARMEES" : http://vid.io/xoi9
Check out the new Bob The Train video here: http://vid.io/xoi4
For more fun nursery rhymes playlist collection: http://vid.io/xoqC
Like, Share & Subscribe!

Follow us on
FACEBOOK: http://vid.io/xqR7
GOOGLE+: http://vid.io/xqWi
TWITTER: http://vid.io/xqWq
INSTAGRAM: http://vid.io/xqWo
WORD PRESS: http://vid.io/xqWc
PINTEREST: http://vid.io/xqWv

We need you to share your joy with us!Capture your charming little babies on videos while they've forgotten about their real world and are in our world. The fascinating world of Kids TV. And send it to us at kidstvfanclub@gmail.com. We'll help spread the message of bliss. Because happiness is the only thing you can never get enough of!

Today, Bob The Train has planned an alphabet adventure with all you babies! Sounds interesting? It has to be, considering, Bob is not just your favorite friend, but an all rounder train who is your preschool master. Bob has many more adventures up his sleeve, if you love learning with him. And let us tell you, he's more than happy to teach you kiddies the ABC's, the nursery rhymes and sing all children's songs for you. All you need to do is tell us how much you love Bob. And we'll show you how much Bob the Train loves you toddlers by sharing all of his songs compilation with you. Be warned, it's a lot more than you can handle.

We need you to share your joy with us!Capture your charming little babies on videos while they've forgotten about their real world and are in our world. The fascinating world of Kids TV. And send it to us at kidstvfanclub@gmail.com. We'll help spread the message of bliss. Because happiness is the only thing you can never get enough of!

Bob is a fun loving train who teaches your children the English alphabets.

For more videos click on the link below:
https://youtu.be/fs08CRz2c-E


============================================
Music and Lyrics: Copyright USP Studios™
Video: Copyright USP Studios™
============================================