Pause sub
haha këtu ne të gjithë e pamë Scott Walker si ju djema jeni te sigurte qe vini re çdo dhe të gjitha I
jam vetëm do të bare janë në këtu dhe uroj që unë u organizua sportive
Psikologjia dhe agjenci Amy për të shkuar përpara dhe të japë një saudi dhe shumë e ngazëllyer të jetë
këtu me ju të gjithë edhe një herë në një shumë të ngazëllyer të jetë me kërkimin ekonomisë
Njësitë në shoqërinë pse kemi nuk është i pasur privilegjin për të punuar me disa krye
atletët trajnerë Psikologji Professional dy vitet e fundit dhe i kam parë
duke përfshirë edhe sasinë nominale të një lufte në klasat jashtë klasës ose zotëron
disa ju djema rreth në përgjithësi do të ndërtojë përvojë kundër vetëm trokitur
jashtë dhe zhgënjen je l'aq e ëmbël objet K
dhe të vlerësojmë punën tuaj të vështirë
klloçitje shpejt sigurisht nga Indiana kaluar pishtarin mbi mua mbledhjen e fundit
dhe erdhi ajo e veshur si këshilltar dhe kam thënë atë që kam thënë ok kështu që një shumë e
qoshet e kështu që unë jam këtu vjen 40 snowless përvojën tonë duke punuar me një luftë të ftohtë
ajo që për të Rookies vijnë përsëri para grupit kështu që unë them kongresin
gjitha-në-ato Kongresi në 4404 York City Hall grup këtu për disa të luftës
lodhja janë sot këtu në dhomën e tij dhe kështu në ngarkim një informal është në linjë
Grammys unë me kënaqësi do të pranojë vet ngrohtë tuaj
emër ok
john bianco është aq e qartë për nxënësit në Mbretërinë e Bashkuar klasa Universitetin Georgetown she
erdhi ajo erdhi në vjeshtë të vitit 2014 nga një ditë ajo ka treguar akademik
përsosmëri në klasë, edhe pse ajo është se ajo është në internet dhe unë do të shikojnë e saj
shtëpi në klasë dhe çdo selinë këndi është gjithmonë është më dhe ngre
fakulteti dhe stafi i psikologjisë dhe kam thënë se ju e dini pse është e viteve të mia, në shtëpi ajo ka qenë
duke qarë si ajo mendoj se ajo vetëm e pyeti pse dikush i cili është shumë luftë personale shkon në
mali përveç humbasë atë lisa chapman kështu që vetëm të thonë tijat pse ajo ka marrë kemi pasur
shumë më tepër në këtë do të thërrasë një muzikë e madhe për ju dhe kjo është më e
Ekzekutimi i shkëlqyer që do të thotë më shumë në emër të kryetarit të paktën ajo është
shkatërruar ata nuk ishin në klasë dhe unë e di se ajo do të përfaqësojë JFK
nuk ka para në vitet që do të vijnë nga
Unë do të jetë i vetmuar po unë do të jetë në dispozicion deri sa të marrë një punë në 22 qershor ose
njerëz të rinj që nuk më pëlqen OJ ju lutem si 10 psikologjinë dhe dua
konkurrenca aq sa kohë që unë jam duke kërkuar në si unë jam duke kërkuar në nxënësit e saj dhe unë
tha se kemi marrë një konkurrencë, sepse vetëm një që është duke u bashkuar me
Premtimet ishemike ditë një herë ju vënë mua dyqind për qind shkon mirë, si dhe
panë çështjet e dyta më shumë në internet Studenti shkon për të ndërhyrë në YouTube
rregulloret dhe kur mendoni se unë jam shumë krenar për ju kolegët tuaj një palë të
mund të shihni se është një shembull për internet një vitin 2000 lufta e ftohtë do të ju
bëjë asnjë rregullore të gjitha unë kërkoj Jane Jaan Johnstone
2000 grup bitsy pse alright le të shohim se çfarë do të bënin më shumë studentë është e gjitha
për
që prej tremujorit të vjeshtës kjo grua e re një vit ajo është shumë e guximshme ajo është shumë e
hapur, por ajo është një givers realizueshme dhe që nga ajo se ajo erdhi kjo është një
Programi i parë vetëm atë dhe ju merrni
Unë e kam parë këpucë markë e saj të në përvjetorin dhe për të ndihmuar jashtë unë duket për të ndihmuar
pakufizuar Foyles Libri i nënshkrimit
ajo është gjithashtu një nga më të nxënësve në klasë dhe ajo bën gjëra të mëdha
jashtë zgjidhjeve tona dhe ajo është duke punuar me orar të plotë në këtë program i cili është shumë
vështirë për të bërë dhe për luftën për shkak se ju të shihni se ajo është me të vërtetë në lidhje me komunitetin Wellness
sportive program psikologji kështu që çfarë ka të re
Amanda rrënojat dhe 1300 Ngritja dhe Shine për fusha të specializuara të kredisë jeni upto
ok kjo është një tjetër numër ajo është edhe në klasë ka vënë në njëzet për qind dhe
atë që ajo bën ajo është shumë e kaluar ato që ju e dini se ajo ka ajo përshëndet nga
Midwest vrasin montazh shumë konkurrentë, por nuk ka dyshim për këtë kur është
është fjala për sportive psikologji nuk e ka nuk është një dhënësi si të mirën time
buddy dhe si lojërat më të mira
ky tip është një të vërtetë erdhi dy javë përpara koston e tij të skuadrës së Kilit ajo ishte
ajo do të zgjedhë një prej këtyre fëmijëve është një takim i rëndësishëm nga ajo kohë
mori një pothuajse do të ecin nga dera, por sepse i duam do të bëjmë ne
qëndrojnë të angazhuar informacionin e tij individuale dhe ne u hardcore saj
Afati i fundit është look ne nuk e përdorim në qëllimin tonë dhe punëdhënësit mendoni se unë jam i keq
bën më keni ditë pesë ditë për të marrë çdo gjë në të ajo bluara ajo mori një
Deklarata person ka ende për të le rekomandimi i tij është ajo e mori
transkriptet dhe dhe ja dhe ja kalon të fundit në rrugë është duke ecur
nga dera dhe studentët treguan shumë potencial në universitare e saj
vjet në UC Santa Cruz kur ajo mori këtu kur ajo ishte ajo ishte ajo në pritje të saj
ndryshimet famulleshë
kodrina në dhe se si ne bëjmë gjëra në numrat e masave për psikologji në fund
e qoshe kam shikuar në indekset e saj të performancës zgjedhje, pse të drejtë
kuvendet lady ri
kjo ju mori atë një hap i ushtrisë guys zonjat ajo thotë se ju e dini se çfarë kam marrë asnjë cent
program psikologji sportive e dini se çfarë unë jam duke shkuar për të marrë një burrë kaq shumë ajo e bëri
çfarë thotë ajo
humbjen e kredisë në shtëpi kemi marrë në vend
Programi i them të shkojmë në pushim kam thënë, por ju nuk keni për të bërë disa rëndë dhe
Unë jam duke thënë se të na gjeni një e tërë lojës të ndryshme topin shumë punë për të vënë në të djathtë
kur ajo e bëri dhe ajo mori gjithçka këtu është go-për të të shpërndaj im këtë vit kjo ide
konkurrenca për të marrë atë program drejtë ka më konkurruese se kurrë dhe unë jam këtu
të ju them një nga jona është për psikologji I zbritur në sport
psikologji program xinxife dhe ky çmim shkon për mr Këshillit Haynes unë jam duke shkuar për të
pranoj këtë çmim në emër të saj dhe pastaj ju thonë se ju jeni le të mos thënë
urime për një thirrje që ju mori një shans për të tekstit ju e dini se gjashtë kaq shumë këtu
Unë nuk e harrojmë për mua
Pronari do të jemi shumë krenar për ju dhe unë dua të qaj më makinën Unë nuk e kujdesit
ku keni pasur niveli juaj i arsimit tetor të rritet përsëri
120 dhe 180 Gibson mund të jepte më të mirë tuaj dhe që ju të merrni një të drejtë shans dhe ju
duke parë ju Gotta merrni disa kampionate James Madison Wis kërkuar
diçka që disa nga fëmijët e vegjël në të djathtë klasë George Mitchell gjithashtu
i njohur si ju e dini se unë jam i linjave juaj misioni i telefonit në duke u përpjekur për të sëmuren
trajneri skillz
psikolog në Universitetin e Minesotës dhe të bëni gjërat që ju dëgjoni
nga të holla në mbi një të madhe ndonjëherë dhe ne do të diplomuar të vazhdojë të rritet dhe të bëhet
ekspertë në tuaj, sepse ju jeni të drejtë tani
Konkursi kombëtar dhe ju mund të merrni pak midis kjo është thonjtë e mi të drejtë
tani
ndërkombëtare ose jo të njëjtë në shkollë
në këtë javë ne aplikojmë për Skype në programin tuaj në gol gol në një vajzë jashtë orarit
dhe për të mbajtur ai po shkon unë jam ende mbizotëruese do të shpallë pyetjen i
do të thotë dikush në bazë të GPA një vetëdije më subjektiv në pushim
Dënimi ndërkombëtar i Rusisë i të dyjave është ajo që është duke bërë një shkencë
klasë është ajo që unë jam në fjalë është të cilën ju bëni ndonjë bashkësi apo psikologji
kështu që ju e dini se ju e dini se në rast se ju nuk e keni dëgjuar deri tani, por ka një betoni ose
çeliku tani një profesionist fisnike të shkaktojë ju për emrin tuaj atje gonna të kërkojë kongres
është viti i kaluar i vjetër unë e kam gjeneruar keni aftësi Rishikimi Business ajo premtuar
Shkollat ​​e mesme ju do të keni një kohë të vështirë për të vlerësuar ka pasur studentë dhe ai
prekje paratë e tyre në çdo pyetje kongresin se ose shfuqizojë kongres është mbi të gjitha
në një deri në disa lloj të psikologjisë sportive në kurvë në rrugën tonë për në shkollë huh
drejta e instaluar është është është i bazuar në performancën akademike, por shpesh është i bazuar në çfarë
që ju të gëzojnë faqen tonë në klasë dhe ju e dini se si i tha si ne bëjmë më shumë luftëra ju
njohin më shumë njerëz do të dalë e di dhe ndoshta
të thyer në krimet në çdo lloj kasolle dhimbje në thembra e tij dhe unë do të merrni një
Paralajmërimi është me vlerë tre

Share this subtitle


Description

Shaundi Goins the reigning World Champion Life Strategist Coach, and the Program Advisor for the John F. Kennedy University's MA Sport Psychology Program, giving out awards to his MA Sport Psychology students at the 2016 Town Hall Meeting.

I was taught a long time ago by a multi-millionaire mentor coach that an hour of personal development per day keeps poverty away! If you spend one hour (JUST ONE HOUR PER DAY PEOPLE) working on you consistently, then my friends in one year your life will never be the same!

This is my story and I'm here today to help you get a breakthrough in your life!

General Info: www.facebook.com/coachshaundigoins
FREE 2 Hour Complimentary Life Strategy Sessions
Schedule Your Complimentary Session TODAY:
http://www.shaundigoins.com