Subtitles for Metallica - Nothing Else Matters [Official Music Video]

  Pause sub
Многу блиски, без оглед на далечината
Тоа ќе го кажам од дното на моето срце
Текот на тоа кои сме засекогаш
Ништо друго не е важно
Никој Asarah до таков степен на
Животот наш, ние живееме на свој начин
Сите овие зборови јас не сум само (но Aniha) велат
Ништо друго не е важно
Во потрага за доверба, и јас се најде во тебе
Секој ден за нас нешто ново
Нашиот ум е отворен за различни визија
♪ не XI друго не е важно
♪ дена не ми беше гајле она што го прават
♪ дена јас не се грижи да знаете
♪ Но, знам
♪ многу блиски, без оглед на далечината
♪ јас велат дека тоа со целото мое срце
Засекогаш доверба кои сме ние
♪ не XI друго не е важно
♪ дена не ми беше гајле она што го прават
♪ јас не се грижи, бидејќи знаеја дена
♪ Но, знам
♪ не Asarah една на оваа класа вклучително и преку
♪ животот на нашиот крал, кој живееме на свој начин
♪ Сите тие зборови не само што (но Aniha) велат
♪ ништо друго не е важно
♪ барате доверба и јас се најде во тебе
♪ секој ден за нас, нешто ново
♪ Akqlna отворена различни визија
♪ не XI друго не е важно
♪ дена не ми беше гајле што велат,
♪ јас не се грижи дена вклучувајќи упаднат
♪ дена не ми беше гајле она што го прават
♪ јас не се грижи, бидејќи знаеја дена
♪ јас знам, да!
♪ многу блиски, без оглед на далечината
♪ јас го кажам од дното на моето срце
Ние сме сигурни дека за да бидеме тоа што сме
♪ Не бе, ништо друго не е важно
♫ со најдобри желби и ви благодариме за гледање ♫

Share this subtitle


Description