Subtitles for LinuxDays 2016 - Building a free software based development environment - F. Preinstorfer

14   0   0  
  Pause sub
jadi hatur nuhun pikeun datang mah
presentasi Kaula bade nyarita ngeunaan
ngawangun pangwangunan software bébas
lingkungan atawa pipa keur leutik
pausahaan dasarna éta sababaraha naon we
geus jeung urang diwangun salila pamungkas tilu
taun di pausahaan urang
ngaran mah tutuwuhan ngembang tougher Aku a
sistem insinyur di Austria leutik
pausahaan ngamimitian jeung urang ulah laboratorium
alat tés pikeun pulp jeung kertas
industri jadi dasarna we ngawangun alat
urang ngajual ka konsumén jeung jalma
konsumén maké éta pikeun nguji aspék tangtu
tina contona kertas jadi kasus hiji test
bakal sabaraha cai bisa sapotong
kertas nyerep jenis alat nganggur
fancy husus ti titik téknologi
of view urang geus ngagunakeun lolobana c ++ jadi paling
tina lemes ka katilu eta ditulis dina
c ++ tuluy aya Python 3 jeung
écés nu glukosa nu kudu
madhab ngalakukeunana dasarna markisa jeung
kabéh 15
teu nyaho saméméh hayang sabenerna
ngobrol ngeunaan pipa i hoyong
ngawanohkeun sababaraha sarat nu
urang tadi jeung maranéhanana ngan sababaraha di antarana
Jigana éta penting pikeun meunangkeun Anjeun
rasa naon moderator sahenteuna
for jigana make urang jadi hiji penting
sarat ieu boga pangrojong offline
markas pausahaan urang aya di
Austria di padesaan jeung nu
sabenerna nice upami Anjeun kasampak di jandela
jeung ieu bisa nempo jukut héjo dina
gunung jeung dasarna éta kasus
tapi teu mangpaat dina kasus Anjeun hoyong
sambungan internet ditangtoskeun kitu urang boga
sambungan internet slow jeung rada
nyintreuk Anjeun hoyong jadi we hade teu ngandelkeun
teuing dina internet nu bakal
eta bakal alus pikeun urang
hal sejen anu urang nyaho ti jaman baheula
eta anu cukup mangpaat pikeun teu
gumantung kana naon wae mesin developer single
tempat Kuring yakin lolobana Anjeun tos
kadéngé
carita atawa geus katempo eta jeung anjeun
panon sorangan yén sababaraha laptop sababaraha mesin
di sababaraha kantor ti sababaraha pamekar nyaéta
sabenerna aspék pangpentingna
pausahaan sabab tanpa eta
tanpa laptop ieu produk tangtu bisa
diwangun di mana waé
Kuring henteu weruh lamun saha kitu sagala hal
kawas éta tapi kuring geus katempo eta jeung maranehna geus
teu gede geus jadi we leuwih alus
nyiapkeun eta
lain hal anu kudu gampang
make jeung gampang make cara urang kudu ngagunakeun
pakakas jeung urang kudu nyadiakeun pamekar
pakakas anu sipatna teu nyaman jeung
jadi lamun urang keur ngagunakeun meunangkeun eta bakal gede
lamun developer bisa interaksi jeung
pipa jeung orchestrate pipa atawa
lolobana pipa ku ngan ngagunakeun meunang
cukup adil
jeung lain hal anu kudu
kaharti i mikir éta cukup
penting pikeun lingkungan diwangun nu
Sunda bisa ngarti eta maranehna teu
kudu meunang meunangkeun kabéh kalanggengan gede
wincik eta tapi anjeun kudu nyokot katingal hiji
di eta jeung maranéhanana kudu ngomong oke Kuring teu apal mah
diwangun paket ieu jeung indit ti ieu
mesin ka mesin ieu mesin ieu
ieu kajadian nu bakal nu tangtu
cukup adil
sarta ogé ngabogaan hiji kaharti
pipa hartina eta oge hiji hackable
ku kituna bisa bisa gampang dirobah jeung
nu disaluyukeun salaku diperlukeun i hayang méré
Anjeun Tinjauan pisan minimal naon we
ngabogaan
éta jauh ti keur lengkep tapi
ngandung aspék pangpentingna nu
nu dipikabutuh pikeun 20-menit ngobrol ieu jadi
Kaula gonna méré bubuka pondok pikeun
sakabéh bagian dieu terus mah bakal
nyadiakeun Anjeun sareng sababaraha kasus dipake dina raraga
pikeun meunangkeun rarasaan anjeun naon anu
mungkin jadi we hayang pikeun ngamimitian di
handap kenca dieu dimana urang boga
developer laptop bisa jadi nanaon nu
linux mesin jandela kotak kotak Mac
naon aya no sarat nu tangtu
dina mesin saperti dasarna pamekar
kudu ngarasa nyaman
jeung lalaki karyana dipigawé jadi meureun 90
meureun meureun max jeung sababaraha kontrol versi
sistim bakal bakal cukup pikeun meunangkeun
dimimitian ti aya we urang megatkeun pikeun ka
nyokot meunangkeun kuir salaku urang salaku Repository a
server manajemén atawa versi sosialisme
sistim kontrol sabab urang make eta
internal loba dipikaresep ku urang eta jeung urang
mikir éta éta di dieu pikeun cicing jadi we maca
jadi we ilahar eta bakal gede lamun lamun urang
geus hiji hal anu jelas ngarojong
meunangkeun oge ngamungkinkeun pamekar ngagunakeun
pakarang pikeun nyanghareupan lamun maranehna hoyong sabab
sababaraha pamekar teu ngarasa hemat nu
jeung jeung jeung garis paréntah jeung meureun
sababaraha pancén anu cukup gampang pikeun ngalakukeun dina saperti
a interface web jadi we ilahar eta ngalakukeunana
jadi kuir alus bakal bakal jadi gede
alat dieu jeung urang geus cukup bagja jeung
pilihan sabenerna deui terus lamun urang
Mimitian ieu ieu bit a kasar tapi
ayeuna asa asa cukup cukup
cukup alus maké da teu aya we we sirah
leuwih ka tank di dieu di salah sahiji tengah
di dieu urang nu dipilih Jenkins alatan kuring ieu
dipaké pikeun eta jeung Mike / proses naon bae
karya
ok jeung éta software bébas ayeuna teh oke
ngagunakeun Jenkins sakapeung bisa anjeun
Jenkins bisa mere Anjeun sababaraha headaches lamun
Anjeun lamun teu maké éta salaku master ngan
sistim jadi Anjeun upami Anjeun hoyong make Jenkins
Anjeun leuwih alus pastikeun Anjeun pake ngawangun catetan
jeung teu ngawangun nanaon dina Jenkins
sorangan hayu Jenkins ka sakabeh
orchestration jeung sagala séjén
aya ngalaporkeun jeung crafting sarta bakal
aya bakal cukup tapi ulah
ngawangun dina mesin sejen tur nu
dimana urang boga sababaraha ngawangun irung katuhu
di dieu barang bil maranehna ngawangun c ++
proyék python proyék maranéhanana ngajalankeun unit
tes maranehna ngalakukeun test integrasi naon bae
diperlukeun
da teu aya urang tadi leuwih ka plea jeung
plea aya di Debbie n versi cocog
um server Repository jadi we megatkeun pikeun
kapal produk urang salaku susunan Debian
bungkusan jeung paling alami jeung 22
kapal bungkusan Debian dina jeung di
teratur Repository Debian jeung jadi Anjeun
kudu sababaraha alat pikeun nanganan bungkusan jeung
sababaraha di antarana sadia jeung urang lengket
jeung plea sabab urang mikir atawa urang
ngalaman eta fits kasus dipake urang pangalusna jadi
éta Jigana nu ditulis tur muka
asak i mikir jadi jeung éta cukup gunana
ngagunakeun manéhna geus loba fitur jeung i
mikir anjeun meunang lolobana buku sabenerna
dipigawé di sisi katuhu menguap nu
sisi-leungeun katuhu dieu anjeun urang boga
pondok garis dotted nu hartina sababaraha
jaringan segregation jadi urang boga lolobana
tina poplin ieu dina jaringan internal urang
atawa sabenerna sadaya eta lolobana eta jeung dina
sisi-leungeun katuhu dina luar
jaringan urang boga sababaraha kaca spion luar
jeung nu dasarna mangrupa engine X jadi engine
ax ieu porsi tina Repository keur urang
konsumén jeung urang boga sababaraha instansi
tina éta di dieu jadi hehehehe I kenca kaluar sababaraha
tina barang lucu sabenerna sarta sawatara
barang dipake contona urang ogé
boga server panarjamahan jadi penerjemah
sabenerna bisa narjamahkeun sakabéh urang
software make web single single
interface ieu kami nganggo website pikeun nu tapi
éta éta sabenerna nice eta nyadiakeun Anjeun
pakeha interface web bootstrap éta
cukup gampang make tapi teu jadi
penting pikeun pikeun sawala ieu tapi ngan pikeun
mere Anjeun hiji pamanggih yén ieu téh bener nu
paling komponén penting tina
poplin jadi kuring rek ngamimitian jeung
make kasus jeung kasus pamakéan ieu pikeun ngawangun
sarta ngaleupaskeun
sapotong stabil software jadi we nganggap
nu developer dieu dina laptop-Na
ngabogaan Repository single sarta ngandung
siaran stabil software jeung ogé
geus sadaya inpo paket Debian
di jerona jadi Repository ieu dasarna nyaéta
siap pikeun ngawangun ok jadi naon developer a
perlu ngalakukeun ieu dasarna bunuh nya
bunuh kaayaan kiwari nu
Repository ka cabang release dina ieu
kasus i sebut wae ngaleupaskeun ayeuna écés
aya bisa loba deui tapi keur ieu
conto Kaluaran cukup jeung ti alus
aya sadaya developer nu perlu sugan aya
nyorong Repository ieu pikeun meunangkeun asih tur meunangkeun
nepi teu ngan lawang ieu
pipa tapi ogé perlu atawa hiji
mesin nu sabenerna tanggung jawab
archiving sadaya kode sumber jadi lamun
geus commits dina cabang release jeung jeung
dina cabang a eta berpotensi bisa jadi
shipped ka customer a
eta bakal pisan sasaena lamun nyieun
yakin yén ieu bunuh kungsi kungsi mana
jauh deui
jadi meunang nu nyadiakeun Anjeun sareng fitur nu
anu disebut cabang pelindung jeung
Anjeun bisa ngonpigurasikeun eta dina dasar proyék
dina dasar proyék jeung ngidinan Anjeun pikeun
nangtayungan cabang tangtu ti keur
dihapus jeung ti keur kapaksa push ka jadi
nu pamekar bisa bisa nalungtik kaluar bisa
nalungtik kaluar cabang jeung ti aya urang tadi
leuwih 22 Jenkins dasarna meunangkeun kuir
ngémutan Jenkins ngeunaan parobahan
repositories tangtu kalayan ngagunakeun maké nu
buku jadi ieu batu anu
meunang standar ciri lab API eta
dasarna ngémutan Jenkins hey Jenkins I
geus sababaraha robah dieu meureun Anjeun hoyong
ngalakukeun hiji hal jeung hal
jadi Jenkins di sisi-Na ngabogaan daptar badag
proyék nu ngawangun eta ngawangun pikeun
conto c ++ proyék pikeun cabang release
eta ngawangun proyek python salaku salaku nightly
vérsi naon-naon Jenkins dasarna
weruh kumaha carana ngawangun barang jadi nyokot
informasi ti pangkonan alus sarta notices ok
ieu mangrupa c ++ proyék jeung sabenerna
datang ti cabang release jadi kudu
ngawangun release dasarna jadi Jenkins a
sababaraha léngkah jeung maranehna dasarna
milih salah sahiji ngawangun teu nyadiakeun
a diwangun lingkungan ngawangun bersih urang ngalakukeun
teu babagi nu mana wae nu lingkungan diwangun di sakuliah
tagihan jadi we pastikeun unggal software
unggal packet diwangun-di aya di hiji beresih
jeung lingkungan minimal lamun keur
kabetot urang ngagunakeun Debian Jenkins
clue keur nu éta susunan nice tina
dasarna batok naskah anu abstrak
jauh loba nu nitty jeung gritty
wincik bungkusan Debian ngagunakeun basa
Anjeun pake Jenkins Jenkins tagihan nu
paket atawa diwangun dina tagihan sumber pikeun
ngawangun bungkusan binér ngalir tes dina
nu bungkusan sarta sanggeus ngawangun titik anu
dipigawé eta ngumpulkeun sakabeh hasil eta
ngumpulkeun nu artefak pembina sarta
nyadiakeun pamaké jeung hal kawas
grafik jeung laporan éta naon dulur
hayang geus jadi ieu téh sabenerna
nempatkeun mana developer bisa kasampak di
state kiwari proyék ieu jadi Anjeun bisa
Nyokot katingal di eta jeung ngomong oke ieu
nu ka ngawangun nepi paket anak
tukang bersih urang boga 20 tes unit jeung
jeung manéhna bisa manéhna gancang bisa nyokot hiji katingal di
nu jeung di nagara eta jeung ieu
ogé titik di mana Anjeun bisa ngaluyukeun
cukup loba jadi lamun contona diwangun
dokuméntasi oksigén aya sababaraha sababaraha
warnings jeung oksigén atawa dina oksigén nu
tagihan
ngonci nu Anjeun hoyong nu bisa jadi hoyong
pikeun nyokot katingal di jeung ngalaporkeun ieu
jeung ciri tina Jenkins Gambar bakal
tempat katuhu pikeun ka visualize saperti
robah wincikan saperti kitu hayu urang nganggap
yén wangunan suksés jeung salah sahiji
ngawangun artefak sabenerna ngarupakeun binér
bungkusan Debian atawa paket Debian ti
Tuh
Jenkins nyokot paket jeung throws ka
a plea jeung plea a nyokot katingal di
paket asup jeung wangunan
informasi anu dikirimkeun jeung éta
jeung notices bewara
ok ieu mangrupa ieu Sigana mah release a
paket sabab nu datang ti
cabang release ti meunang asli
komitmen pikeun meunangkeun cabang release jadi
nyebutkeun oke Kuring teu apal kumaha carana nungkulan
Kaluaran Kaula bade nyokot eta teras nahan eta
kana sebaran stabil mah atawa
Repository for nu keur urusan nu jadi
ieu hartina hiji tunggal atawa sadaya bungkusan
nu diwangun nu dasarna boneka
kana hiji single up Repository plea a
distribution urang boga sababaraha jalma
jeung kuring rek saukur gancang pisan meunang leuwih
atawa leuwih sebaran beda nu
urang boga urang boga contona we stabil
geus testing jeung urang boga stabil jeung
maranéhanana ngawula kasus make beda jadi
stabil hiji téh nyaéta distribution nu
bungkusan nu dialungkeun kana sadaya waktu jadi
lamun developer ngajadikeun hiji release anyar
nu mana wae nu paket eta boneka kana stabil
ayeuna di sawatara titik dina jangka waktu nu dasarna
hayang kapal software ka konsumén
disebutkeun Anjeun bakal geura-giru kaluar
bisnis jadi di hiji titik dina jangka waktu kuring
developer perlu mutuskeun oke ieu
cukup alus pikeun dasarna meunangkeun kana
uji jeung tés hartina urang
uji Dinas departemen QA bisa
mimiti nyokot katingal di arus
state tina
auditory jadi tim can contona
test naha installs ti ieu
karya Repository lamun upgrades digawe lamun
bungkusan nu lengkep lamun fitur
nu dipake lamun kabéh buleud anu
diperlukeun sabenerna asup jeung hehehehe
da teu aya we merlukeun q18 ka
dasarna ngamimitian proyek Jenkins jeung Mark
sebaran uji salaku stabil jeung
sarana stabil nu eta mirrored ka
repositories luar ka luar
kaca spion jadi sakali anggota QA nyebutkeun oke
ieu versi ieu tés nu
Repository anu alus cukup bisa
shipped ka konsumén manéhna bisa pasar a
stabil jeung sagalana anu tari di luar
luar Repository jadi ieu mangrupa
rundown lengkep dina dina sakabéh nu
pipa mah hayang ngan gancang meunang
dina sareng salah sahiji atawa dua kasus pamakéan séjénna saperti
well méré Anjeun hiji gambaran tina tina
naon naon mungkin
jadi saméméh Kuring hayang gancang sakur nepi we
boga paket sumber panangan stabil jeung
Debian informasi bungkusan di jerona urang
dikirim paket ieu pikeun meunangkeun perlu meunangkeun kuir
meunang noticed Jenkins Jenkins ngawangun
software urang boga hiji Debian binér
paket nu di hadir a plea jeung
sakali eta drips turun ngaliwatan pipa nu
ngaliwatan uji stabil sarta stabil
sooner atawa saterusna urang gé pencét nasabah
di sawatara titik jeung biasana lamun nu
kajadian customer bakal wartoskeun kotak
mudahan anjeunna teu dina kasus urang maranehna ngalakukeun jadi
hayu on jeung conto sejen tur
hayu urang nganggap ngalaporkeun customer saperti ok a
Buck jeung hayu urang nganggap yen ok
a kaca man leungit ti Debian a
paket eta bucks biasana teu meunang
dilaporkeun tapi hayu urang nganggap for ieu
conto nu eta jadi pamekar nyaéta
tasked jeung ok mangga di kaca mom ka
paket ieu ayeuna manéhna teu manéhna nyieun
cabang pireu dasarna pireu jeung nyokot
ngaran nu mana wae nu bisa jadi bungkusan pireu pikeun
conto saterusna manéhna dimimitian pikeun berpungsi dina
paket sarta manéhna ayeuna bisa écés
ngawangun sagalana ku sorangan he bisa
ngawangun geus rangkep lokal di dieu dina
kabéh test unit lokal dipariksa Picard
sinyalna kode lokal ka sakabeh
hal tapi aya teu kudu alatan manéhna
ogé bisa nyorong staf ieu maot ieu
kemasan cabang di dieu ngan pikeun meunangkeun nepi
deui sarta anggap sunda ulah karya pikeun manéhna
atawa nu pipa dimungkinkeun ngalakukeun pagawean jadi
meunangkeun nepi sakali deui bewara Jenkins Jenkins
weruh kumaha carana ngawangun bungkusan datang
ti cabang nu lian tapi teu bener
zat jadi ngawangun bungkusan jeung deui
Karajinan Jenkins jeung ngalaporkeun jadi pamaké
bisa cukup cukup gampang titik contona
warnings Incheon jeung lynching nyaéta alat
nu bisa hoyong pake dina kasus
Anjeun keur maké Debian bungkusan eta nyaeta
a linter keur David bungkusan jeung bisa
ngabéjaan hal kawas oke aya hiji
binér dina paket ieu eta leungit
kaca man jadi hayu urang nganggap isuk ieu
ieu teu Isro jeung RUU pikeun ngawangun
ok anak jadi sagigireun grafik jeung
ngalaporkeun urang ogé kudu boga
Debian paket jeung di titik ieu geus
deui dialungkeun ngalawan hiji plea jeung awon
nyebutkeun oke éta hiji éta hiji paket Debian
éta sabenerna nice tapi datang ti
sababaraha cabang nu teu nyaho eta kasampak
kawas nu datang ti bungkusan TKR
Kuring mah nyokot eta jadi dasarna buang
eta jauh jadi hiji bisa ngomong oke ieu
ieu conto rada euweuh hartina
enya tapi yayasan wangunan
hal séjén di luhur anu turn the
kaluar jadi cukup dipake sakali anjeun geus
eta contona ngagunakeun ieu ieu
pipa jeung ngagunakeun single titik
plea mutuskeun naha atawa teu bungkusan
kudu pencét Repository nu ngidinan Anjeun pikeun
teu hal kawas oke urang bisa ngalakukeun nightly
nyieun sadaya bungkusan Debian iraha wae
waktu teu kungsi bakal pencét Repository mana wae
tapi urang bisa titik hal kawas ngarobah hiji
bungkusan pis atawa Isro atawa ngarojong pegatna
rangkep jeung jeung kasus saperti saperti
faktor metot séjén na mah hayang
ka kakara pisan gancang luncat dina nu
sabab Kaula geus kana waktu tapi ngan
méré Anjeun hiji gambaran
ogé ngidinan Anjeun pikeun nyadiakeun dipake
kasus saperti naha teu nyieun husus
distribution dina server applet nu
disebut bungkusan TKR jeung lamun urang pencét
saperti beda positif lamun lamun
paket hits hiji Repository saperti eta bisa
indit ka bungkusan maot téh ieu
dina conto ieu jadi teu indit teuing
stabil eta teu balik boga bungkusan
jeung ti aya we boga cab teratur jeung
Repository sangkan bisa dipaké internal
ku QA departemen bisa dipaké ku ku
pamekar sorangan ieu ngamungkinkeun pikeun
conto pikeun ngalakukeun refactorings gedé tanpa
megatkeun stabil dua bulan atawa
tilu bulan sabab developer bisa
nyokot nu mana wae nu paket sumber yén manéhna hayang atawa
nu mana wae nu Repository yén manéhna hayang Hack dina eta
jeung nyorong bunuh teu teu ngaleupaskeun
cabang tapi cabang pangwangunan dipikawanoh
jeung sagala bungkusan nu tumiba kaluar
cabang pangwangunan dipikawanoh ieu pencét ieu
pisan Repository kungsi
kungsi pindah ka konsumén tapi nu tangtu
ngidinan urang sababaraha internal sababaraha gede
uji jeung sakali refactoring geus rengse
karya bisa ngan saukur bisa dihijikeun ka
ngaleupaskeun prakték jeung anjeun boga kahiji
make kasus deui jadi écés waktu mah
leuwih ayeuna kuring rek saukur pisan
gancang balik leuwih balik leuwih sababaraha
palajaran nu tos we diajar
meureun maranéhanana geus mangpaat pikeun anjeun mah bakal
gede lamun kuring geus dipikawanoh eta saméméh
hiji kahiji anjeun leuwih alus pastikeun Anjeun
geus a bener gampang make pipa jeung
gampang-to-pamakéan hartina keur titik pamekar tina
nempo lamun ngagunakeun meunang di perusahaan
pastikeun pipa nyaeta
controllable jeung usable ku meunangkeun ngan jadi
eta upami Anjeun gaduh lamun merlukeun anjeun
pamekar ka setelan Jenkins pikeun maranéhanana
wangunan software sorangan nu bisa jadi
masalah sabab sababaraha pamekar sanajan
éta kawijakan pausahaan nu Jenkins kudu
dipaké pikeun ngawangun sababaraha pamekar
bakal ngomong yep I malire eta
batur rupa bakal ngomong enya i Kaula bade
nyokot Jenkins pikeun ngawangun tapi tos pernah
ngadéngé tes unit mah teu paduli
ngeunaan grafik ngeunaan unit tes ok rupa
leuwih séjén bakal ngomong oke Kuring teu apal kumaha carana
kumaha nganalisis hasil unit test Che
jeung Jenkins nu alus sarta manéhna bagja
tapi manéhna poho yén aya contona
kode sinyalna ogé jadi bakal
gede pikeun mastikeun yén nu bisa
abstrak jauh ti developer jeung anjeun
teu ngabutuhkeun pamekar ka ngonpigurasikeun
Jenkins manéhna bisa nyokot katingal di eta
aya masalah tapi dasarna éta leuwih alus pikeun
nyadiakeun pikeun manéhna atawa nya i mikir éta
penting pikeun meunangkeun layanan luhur jeung ngajalankeun
nyata gancang jadi teu teu ngawangun sadaya
fitur nu mikir nu
penting atawa dipake tapi mimitian ku
hiji pangpentingna sarta méré anu
sarat pikeun ngarobah kana waktu mmm
maranehna ngarobah sering pisan leuwih sering jeung
Anjeun leuwih alus nyiapkeun diri for jeung kang jeung
Jigana persiapan pangalusna pikeun
ngarobah syarat pikeun ngajadikeun otomatis salaku
loba nu jéntré jeung automation hartina ok
Aku make ansible make wayang kang Oki
naon geus maneh mun server Anjeun
Konfigurasi tapi teu eureun aya
sabab contona meunang pisan nyadiakeun hiji
API éta kabéh proyék con bisa
ngonpigurasi programmatically jadi aya
teu kudu ngaliwatan setélan tina
sababaraha ratus proyék jeung merlukeun jeung
jeung kaanggotaan édit grup atawa édit kait
atawa hiji hal kawas éta anu bisa
otomatis jauh jeung kudu
jalan otomatis
lain hal anu lamun Anjeun keur maké Jenkins
aya proyék kawas Jenkins shot
pembina Kuring henteu weruh lamun éta lamun urang
nyaho yén tapi i mikir éta cukup dipake
sabab urang boga sababaraha i ngaraos teu kira-kira
rebu mariksa toko jeung ngarobah
bagian tunggal pakasaban merlukeun urang a
menit maneh anu ku leungeun jeung anjeun bisa
geus fun pikeun dua minggu hareup tah lamun
Anjeun keur make set ngagunakeun Jenkins pastikeun
Anjeun kungsi tutul interface Konpigurasikeun
eta iwal nguji écés jeung
titik ahir nyaeta anjeun leuwih alus milih anjeun
pakakas bijaksana
urang dimimitian ku Repository sejen
server jeung tanpa matchup loba loba
meunteun sabab urang mikir oke urang tos
dipikawanoh ti jaman baheula jeung éta ok eta eta
teu pakasaban-Na tapi urang geus pencét watesan
cukup gancang jeung sabenerna lamun
ngawangun pipa saperti integrations datang
kana waktu jeung anjeun mikir oke ieu
ngan hiji bakal menyakiti di eta hiji
server Repository Debian teu bisa
nu hésé alm anu up tapi sabenerna lamun
aya lima ladenan sejen nu
gumantung kana eta jeung kumaha bae ngahijikeun jeung
eta éta meunang nya meunang tricky
ok jadi nu ti sawala mah hatur nuhun
pisan pikeun ngadengekeun
lamun anjeun mibanda patalékan
Anjeun bisa ménta eta informan maranéhanana opat
menit atawa Anjeun bisa manggihan kontak
wincikan ngeunaan Kalurahan mah
ok hatur nuhun
enya mangga
kasampak di handap i hayang nanya
kumisan ti pakakas pamekar ieu
aya buah séjén software bébas
ngagunakeun ti keur aspék urang séjén
Anjeun bisnis kawas inti akuntansi
Hubungan customer meureun atawa proyék
manajemén Patarosan alus teuing
urang ayeuna Migrasi jauh ti
tata sumberdaya perusahaan proprietary
sistim ka software bébas hiji hal anu
disebut Triton Kuring henteu weruh lamun lamun
nyaho yén katuhu dina bakal saheunteuna
pakakas pilihan pikeun urang ayeuna i mikir
i ngaraos teu yakin i mikir eta nu disebut anyar
kaséhatan anu diwangun kana usaha dina jadi
anjeun bisa jadi hoyong kasampak keur kaséhatan anyar
pikeun meunangkeun demo sarta mibanda katingal di naon ieu
mungkin
enya mangga i kudu pikeun presentasi jeung
review sababaraha hasil ngahijikeun Tatar ka branching model
ngadidik hiji hal kawas eta kanggo nurun tina
urang boga urang Sadérék nu gaduh branching a
model enya jeung dumasar kana release
ngaran internal jadi mangrupa salah nu i
dibere dieu sabenerna cukup
menit fide hiji urang boga teuas taya
nerangkeun
jadi dasarna urang boga urang boga Kaluaran
unggal sababaraha taun atawa bisa jadi teu ngaleupaskeun ieu
unggal sababaraha taun nu kaluar nu geus ngaran
jeung di handap ngaran ieu urang geus dileupaskeun
dahan jeung urang boga pangwangunan
dahan jeung urang boga cabang bungkusan
jeung sagala jenis barang jadi enya we ngalakukeun
jeung lamun Anjeun keur museurkeun datang ka kuring
afterwards jeung i bakal ngajelaskeun dina jéntré
ka anjeun
yep wilujeng sumping
enya mangga hehehehe kumaha Anjeun nungkulan
kawas komo geus guru bener heubeul geus
heubeul kawas tilu minggu
teu nyoba ngahijikeun eta jeung band
dileupaskeun kawas mingguan atawa sakadar jiga nyoba
ngagabung ieu cabang heubeul pelepasan anyar
nu fitur leuwih katambah ku unik
cara jeung nu bisa ngabalukarkeun séjén
jenis kotak
ok jadi pertanyaan téh lamun urang nalika urang
geus cabang pangwangunan lila saperti nu
ieu kami nganggo terus we bakal rangkep
misah naha urang ngagabung eta deui
jeung sabenerna enya we sugan we dasarna
rebase jadi naon hits pangwangunan
cabang teu masalah pikeun urang sangkan r
aya loba loba komite anu
ngan dipake kamajuan barang kawas éta
jeung sakali maranehna meunang deui master atawa
cabang release maranehna keur biasana squashed
kana commits logis jeung bunuh ditangtoskeun
talatah terus sakabéh pipa mangrupakeun
diwangun deui atawa software ieu diwangun deui jadi
naon urang teu sugan aya urang teu mawa
bungkusan pangwangunan Debian nu pencét a
perkembangan Repository jeung pindah kana
nu Repository stabil atawa stabil jadi we
pastikeun yén sadaya ngawangun sabenerna make
jalur jeung Kaluaran aya jadi we
kungsi nyokot bungkusan Debian binér pikeun
pireu keur naon urang sadaya urang sok
nyieun jenis barang
OKÉ

Share this subtitle



Description