Subtitles for 2012 SEMA VPG Auto MV-1 Mobility Vehicle DOT certified ADA compliant

  Pause sub
hey youtube Unë Jam këtu atë
SEMA 2012 at em
një automjet lëvizshmërisë 1 du nga autos d PG. com
kjo është një mjet krejtësisht krejt të ri që është bërë këtu në SHBA
kështu që nuk është një makinë konvertimit ajo do të mbajë deri në gjashtë pasagjerë
le të nevojë për të gjithë
plotësisht me rrota të arritshme nga anët kështu që nuk është një konvertim që
ata e pasme dhe të humbasin parakolp apo ndonjë gjë
dashi fshehur është diçka kati si e shtënë në qoftë se ju pëlqen
vërtet
ne jemi në fakt gonna të merrni një demo të plotë të luftoj që vijnë në dhe jashtë
gjithashtu lartësia kati lartësia frenuar gati po le ta bëjmë vendosjen e shkurtër
një prekje ose keni nevojë për të mbajtur atë të varet nga modeli laps
kështu që për cleats si ju duhet të mbajë atë, sepse ju nuk doni vetëm të prekni
të vendosur në dikë drejtë të bëjmë me një të prekur personal tuaj
kjo është tashmë duke bërë atë
vërtet unë mendoj se
kjo është
Wow edhe ka binarët anësore që vijnë deri
atë e mori në lartësi kaq e saj lartësi dhe kati lartësia vërtetë të ndjehen pjesë
edhe një herë kjo është e mv-1 këtu dhe të shohim Im 2012 bërë nga autos VPg. com
atë e mori një motor ford, por ata janë të plotë shasi krejt të re kështu që është e sigurt
dhe DOD miratuar në qoftë se ju vendosni pasqyrë e brendshme kështu që ju ende keni më shumë se
ngarkesave të mjaftueshme
ju kurrë nuk do të humbni atë hapësirë ​​apo atë dhomë që ju do të keni më shumë se hapësirë ​​të mjaftueshme
për pasagjerët dhe padyshim njëqind për qind me rrota të arritshme

Share this subtitle


Description

http://www.vpgautos.com/
Mobility Transportation with a Purpose
The MV-1 is created with the sole purpose of supporting the mobility community and designed from the ground up based on input received from wheelchair users and service providers. It is the only original equipment manufacturer vehicle that meets ADA guidelines.Accessibility
The MV-1 is the vehicle that wheelchair users have been waiting for.
Integrated deployable ramp with a short or long form option
Extra wide 36" x 56" access door that exceeds ADA guidelines and allows for easy entry
Best-in-class interior room seating 6 occupants, with optional jump-seat
Wheelchair passenger can ride shotgun, creating a new riding experienceDurability

Built like a truck, yet rides like a car.
A body-on-frame design provides the ultimate driving experience. With fully boxed and tubed cross-members that provide additional frame stiffness and durability, the MV-1 features a Front Short Long Arm suspension for tight turning and rack and pinion steering, de Dion rear suspension with steel-leaf springs and air shocks and a Ford 4.6 V8 engine, one of the highest volume engines ever made.

Green Option
With the MV-1, it's easy being green.
The MV-1 is the only vehicle in its class with an available OEM engineered and assembled Compressed Natural Gas (CNG) fueling system option. With a 290 mile range and 29.1 square ft cargo volume space, it's ideal for fleet operations.
Safety
The MV-1 is the safest decision you'll ever make.
For your protection, safety features are integrated throughout the MV-1, starting with the anti-slip surface that covers the ramp and interior floor to give wheelchairs and scooters increased grip. While on the road, the MV-1 has Electronic Stability Control (ESC) to keep your ride steady. With passive and active safety features, it offers unprecedented peace of mind for mobility vehicle passengers and drivers. The MV-1 meets all applicable U.S. Federal Motor Vehicle Safety Standards (FMVSS) and Canada Motor Vehicle Safety Standards (CMVSS).