Subtitles for 2012 SEMA VPG Auto MV-1 Mobility Vehicle DOT certified ADA compliant

  Pause sub
еј YouTube јас сум тука
SEMA 2012 во Ем
еден мобилност возило 1 du од г ПГ автомобили. com
тоа е сосема сосема нов автомобил кој е направен овде во САД
па тоа не е возило конверзија што ќе се одржи до шест патници
ајде да треба на сите
целосно инвалидска количка достапни од двете страни, па тоа не е курс, што
оние на задниот дел и изгуби браникот или нешто
овенот сокриени е нешто на подот како шут, ако ви се допаѓа
Да
ние сме всушност gonna добие целосна демонстрација на рампата доаѓаат во и надвор
исто така, висина висина тротоарот кат подготвени је ајде да го направите распоредување кратко
еден допир или не ви треба да се одржи тоа зависи од моделот на молив
така и за како Шелни што треба да се одржи, бидејќи вие не сакате само да го допрат
распореди во некој во правиме со еден допир на вашите лични
тоа веќе го прават тоа
Да мислам дека
ова е
Леле дури има странични шини кои доаѓаат
тоа е мора да височините, висина и под нејзината висина се чувствуваат дел
уште еднаш ова е MV-1 овде и види мојата 2012 од страна на vpg автомобили. com
тоа е се здобија со Форд, но тие се заврши цела нова шасија, па тоа е безбедно
и Дод одобрени, ако се стави преглед на внатрешноста така што ќе имате повеќе од
доволно карго
никогаш нема да се изгуби тој простор или таа соба ќе имате повеќе од доволно простор
за патниците и очигледно сто проценти инвалидска количка достапни

Share this subtitle


Description