Subtitles for DJ Antoine vs Timati feat. Kalenna - Welcome to St. Tropez (DJ Antoine vs Mad Mark Remix) [Lyrics]

  Pause sub
Да
добредојде во централна болка
свежо Мора престој мува добие Jedi Мора да останат високи
Здраво Мајкл ми се допаѓа е тоа ништо што парите не можат да купат
не, таа оди таа и Луис биде је толку голема Јас живеам во оваа држава вашите родителски Велика Британија
види тоа е вашиот мозок работи
Јас ќе го промени Мет склон толку многу од животот, кога сакам да ги ебам
добие мојот мозок и моите најдобри картичка за Б12 рудникот LOL моето срце дама камери кои
за полнење Еј ова е прстен на време и го правиме тоа на целиот ден
добредојде на сексуална болка
Timmy мета централната рамнина ние се прават пари парите што ги трошат се Менхетен пливање
жените важно лен египетски памук партијата само што почнав телото
почнува да се задржи никнуваат овие шишиња еј само продолжи да ја ебат
овие модели се толку многу пари како што го поседувате на ноќта јас не се повлече до клубот
и бела мускулите одам
не го прават не се направи смисла да не го прават тоа
со ова срање мислам колку подобро се тешко во пораст GANADO правиме
премногу тесто и се шири
на целиот ден добредојде од суштинско значење
повеќе
она што е на
Не
оваа црна ѕвезда
- Тоа е доволно добро
еј дојде да се направи
централниот зрак

Share this subtitle


Description

Taken from his album “Welcome to DJ Antoine”.
Buy here: http://buy.kontor.tv/DjAntoineWelcomeToDjAntoine.html

Pre-order his new album 'Provocateur‘: http://www.kontorrecords.de/Provocateur

► Follow DJ Antoine
http://www.facebook.com/DJAntoine
http://www.djantoine.com
http://www.soundcloud.com/dj-ant1
http://twitter.com/djantoine
http://www.instagram.com/djantoineofficial
http://www.youtube.com/watchant1
http://www.myspace.com/djantoine
http://www.globalproductions.ch/

► Follow Kontor Records
Spotify: http://www.kontor.fm
Facebook: http://facebook.com/kontorrecords
SoundCloud: http://soundcloud.com/kontor
Instagram: http://instagram.com/kontorrecords
Google+ : https://plus.google.com/+kontorrecords
Twitter: http://twitter.com/kontorrecords
Kontor.TV: http://youtube.com/kontor