Subtitles for Andra feat. David Bisbal - Without You (Official Video)

  Pause sub
Зошто јас треба да падне во љубов со вас
Како да знам дека сте биле размислување "ова преку
Ти не си Sé creer en ti
Quiero сабја si es el Principio del перка
Или јас сум подобар
без вас
Без вас сега
без вас
Без вас сега
без вас
Без вас сега
Не можам да верувам што ми кажа дека ме сакаш
Дали мислите дека тоа ќе биде така лесно
Како можам да знам дали сте pretendin "
Сакате повеќе од моето тело
Зошто јас треба да падне во љубов со вас
Како да знам дека сте биле размислување "ова преку
Ти не си Sé creer en ti
Quiero сабја si es el Principio del перка
Или јас сум подобар
без вас
Без вас сега
без вас
Без вас сега
без вас
Без вас сега
Или јас сум подобар
без вас
Без вас сега
без вас
Без вас сега
без вас
Без вас сега
Ла razón dirá Ciego Ал Corazón
ЕЛ ТЕ atrapará quieras o Не
Tu y yo Unidos en conexión
Ya виво en tu Менте
Ти не си Sé creer en ti
Siento que соло finges y haces sentir
Ти не си Sé creer en ti
Quiero сабја si es el Principio del перка
Или јас сум подобар
без вас
Без вас сега
без вас
Без вас сега
без вас
Без вас сега
Или јас сум подобар
без вас
Без вас сега
без вас
Без вас сега
без вас
Без вас сега
Ти не си Sé creer en ti
Ти не си Sé creer
en ti
Siento que соло finges y haces sentir

Share this subtitle


Description