Pause sub
Дел од мене
Е дел од тебе
Затоа потрудете се мојата рака
Сакам да се чувствуваат
Зборови не можете да слушнете
те сакам толку
А ти ме сакаш
Па кажи ми зошто
Зошто тоа се чувствуваат
Како да сме илјади милји распаѓа
За подобро или за полошо стоеше до мене
Секогаш се најде начин да не се откажат од мене
Се сеќавам кога велеше
Знаете нашата љубов да го зачувате сите
Ние сме биле заедно толку долго
Затоа не треба да се откажат од тоа кои сме ние
Ние ќе го работат надвор некако
Знаете еден збор да го промените сето
Имав моите сомнежи но сега знам
Сакам да сум со вас за живот
Секој ден и секоја ноќ
Бидејќи нашата љубов да го зачувате сите
Би сакал да имаше
Уште ме
друг ти
Значи можеме да се вратиме
До точка каде што се сретнавме
на друго место
Уште една шанса
Ние ќе го направи тоа право
Значи ми го најдеме на половина пат
Знам дека се чувствуваат на ист
За подобро или за полошо стоеше до мене
Секогаш се најде начин да не се откажат од мене
Се сеќавам кога велеше
Знаете нашата љубов да го зачувате сите
Ние сме биле заедно толку долго
Затоа не треба да се откажат од тоа кои сме ние
Ние ќе го работат надвор некако
Знаете еден збор да го промените сето
Имав моите сомнежи но сега знам
Сакам да сум со вас за живот
Секој ден и секоја ноќ
Бидејќи нашата љубов да го зачувате сите
Знаете нашата љубов да го зачувате сите
Ние сме биле заедно толку долго
Затоа не треба да се откажат од тоа кои сме ние
Ние ќе го работат надвор некако
Знаете еден збор да го промените сето
Имав моите сомнежи но сега знам
Сакам да сум со вас за живот
Секој ден и секоја ноќ
Бидејќи нашата љубов да го зачувате сите

Share this subtitle


Description