Subtitles for VA Mortgage Experts

6   0   0  
  Pause sub
[Musik]
urang mindeng ngadéngé nu klien Samaun mangrupa
set paéh dina ngagunakeun fokus militer maranéhanana
bank nu geus dipaké pikeun sababaraha taun
di dieu Kang kanyataanana bari bank maranéhanana meureun
ngalakukeun hiji pakasaban beredar dina gajian mobil
asuransi komo bank maranéhanana geus paling
dipikaresep teu customer pangalusna paling
berorientasi service lender dina bisnis
lamun atawa klien Anjeun maksa dina
ngagunakeun bank maranéhanana salaku lender hiji PLS hayu
maranehna nyaho ngeunaan Morgan finansial urang
a lender lokal dipiboga ku david Morgan a
Angkatan Udara US Samaun anu Cruise bisnis
nulungan veterans meunangkeun hiji injeuman katuhu
injeuman dina hiji waktu
teu ngan nyaeta boga Samaun tapi urang
ogé geus pensiunan veterans ogé
spouses tina tugas aktip kerja militer
di dieu di Morgan finansial urang ngarti
kaperluan veterans urang jeung urang oge
nyarita basa maranéhanana
di luhur urang boga pisan agrésif
bedah jeung meureun bisa nyalametkeun batur
jumlah signifikan duit dina VA
YR injeuman VA gajian harga jadi oge urang hayang
ulah anu pangalusna urang bisa keur urang
veterans jeung ieu téh salah sahiji cara leutik
urang pasti bisa mantuan
éta anu basajan lamun klien Anjeun
néangan meuli imah atawa refinance
jeung aya imah jeung injeuman VA mangga
inget Morgan finansial lokal Anjeun
lender for gajian VA
hatur nuhun for nonton jeung mangga pikeun
informasi ieu saha mikir
bisa kauntungan hatur nuhun deui i kasampak
neraskeun ka sidang ti anjeun geura-giru
[Musik]

Share this subtitle


Description