Subtitles for VA Mortgage Experts

6   0   0  
  Pause sub
[Music]
ne shpesh dëgjojmë se një klient është veteran
vdekur vendosur në përdorimin fokusin e tyre ushtarake
banka që ata kanë përdorur për shumë vite
këtu është realiteti, ndërsa banka e tyre mund të
të bëjë një punë të shquar në kredi e makinave
sigurimit dhe madje bankare ata janë më të
nuk ka të ngjarë të mirë më të klientit
shërbimit të orientuar huadhënës në biznes
në qoftë se ju ose klienti juaj është duke këmbëngulur në
duke përdorur bankën e tyre si një huadhënës pls
ta dinë për Morgan financiare ne jemi
një huadhënës lokal në pronësi të David Morgan a
Forcave Ajrore të SHBA veteran i cili lundrim biznes
duke ndihmuar veteranët të marrë një të drejtë të kredisë
kredi në një kohë
jo vetëm që është pronar i veteranit, por ne
gjithashtu kanë dalë në pension veteranë, si dhe
bashkëshortët e ushtarake punës detyrë aktive
këtu në Morgan financiare ne e kuptojmë
nevojat e veteranëve tanë dhe ne gjithashtu
flasin gjuhën e tyre
në krye të kësaj ne kemi shumë agresive
çmimi dhe mund të jetë në gjendje për të shpëtuar dikë
një sasi të konsiderueshme të parave në një VA
yr kredi VA kredi Çmimi aq mirë që ne duam
për të bërë më të mirën që mundemi për tonë
veteranët dhe kjo është një mënyrë të vogël
që ne me siguri mund të ndihmojë
është kaq e thjeshtë në qoftë se klienti juaj është
kërkim për të blerë një shtëpi apo refinance
dhe ekzistuese në shtëpi me një kredi VA, ju lutem
mos harroni Morgan financiare lokale tuaj
huadhënës për kredi VA
ju falënderoj për të shikuar dhe ju lutem për
këtë informacion për të gjithë ata që ju mendoni se
mund të përfitojnë ju falënderoj përsëri i shikojnë
përpara për të dëgjuar nga ju së shpejti
[Music]

Share this subtitle


Description