Subtitles for VA Mortgage Experts

6   0   0  
  Pause sub
[Music]
Ние често слушам дека ветеран клиент е
мртов во собата на употребата на воена нивниот фокус
банка која тие го користат за многу години
тука е реалноста, а нивните банката може
направи една извонредна работа на автомобилски кредити
осигурување, па дури и банкарство тие се повеќето
најверојатно не е најдобар повеќето купувачи
услуга ориентирана кон давателот во бизнисот
ако вие или вашиот клиент е инсистирањето на
со користење на нивната банка како позајмувач pls дозволете
ги знаете за Морган финансиски сме
локален давателот во сопственост на Дејвид Морган на
Ветеран на американските воздушни сили кои крстарење бизнис
помагање на ветерани го добиете вистинскиот заем
кредит во време
не само што е сопственик на ветеран, но ние
исто така, да се пензионира ветерани, како и
сопругите на воена работна активна должност
тука во Морган финансиски ние се разбираме
на потребите на нашите ветерани и ние, исто така,
зборувам нивниот јазик
згора на тоа имаме многу агресивен
цени и може да биде во можност да се спаси некој
значителен износ на пари на Соединетите Американски Држави
заем год VA кредити цена, па и ние сакаме
да се направи најдобро што можеме за нашите
ветерани и ова е еден мал начин
дека ние може да помогне
тоа е толку едноставно ако вашиот клиент е
во потрага за купување на дом или рефинансирање
и постоечките дома со кредит VA, ве молиме
се сеќавам Морган финансиски вашиот локален
давателот на кредит VA
Ви благодариме за гледање и ве молам за
овие информации за секој кој мислите
може да имаат корист Ви благодарам уште еднаш гледам
очекуваме да слушнеме од тебе наскоро
[Music]

Share this subtitle


Description