Subtitles for Real Time Marketing In Social Media -The Social Media Agency

  Pause sub
geus kuring kawas nyarita sareng anjeun mah geus hiji hal bener tiis ngabejaan ka maneh
nu anti nepi ka sora taun sometime saterusna kawas kampanye pamasaran anjeun geus
aub dina
wahines nu teu
nu
dina
Kami pisan datang kaluar ti agénsi média sosial dina 1 Kaula ngawangkong ngeunaan
mangrupa tim marquee nu loba merek nu neraskeun digawekeun
jeung rumaja konteks sosial ieu direksi manajer babaturan marketing peuntas
nagara
anu nyieun rencana dina maca budgets keur kampanye ngaharepkeun pikeun ngjalankeun
sometime taun saterusna mah anyar gawe bareng jeung pausahaan maskapai
Mah ka nu bakal meuli marketing ieu rencana anu diatur
clue 2012 bener dihukum
di dieu urang indit deui euweuh urusan sabaraha manéhna nu urang pasar nu ka
maranehna ngan teu meunangkeun eta nu nyieun muluk ieu
kampanye pamasaran di tata hayang genep ka 12 bulan jauh
teu eta ngarasa maranehna geus sababaraha média sosial grassroots komo geus gagasan jeung rencana
salaku cara ngahijikeun média sosial jadi kampanye ieu sataun jauh
naon anu maranehna geus leungit téh tembok a teu digawe cara nu deui
di dieu hiji marketing ekslusif salaku i CN jeung hi sadaya klien mah sabab
hikmah konvensional
kaluar jandela futures realtime Marketing
pamasaran anu ayeuna flash vibrant
jeung realtime Marketing sasuai anu ngalakonan
realtime pamasaran-Na komunikatif éta hirup jeung naon dinten ieu kabel
wats konsumen
Kaula nanya hal I Anjeun hoyong ngabejaan ka kuring nu ngarupakeun pernyataan ngeunaan sebutkeun nu
geus diprediksi rencana pikeun atawa komo diucapkeun kaluar
jeung leuwih kamar sakuliah Amérika taun katukang naon
teu saha boga pamanggih nu mana wae nu Louis santo cardinals bakal nyieun miraculous
malik
jeung meunang Series Dunya ka jeung saha ayeuna camper nu bashing we meunang kawin
jeung perang sanggeus ngan 79 poe nu saha ayeuna tembok jalan bakal
dikawasaan ku hiji kebat tina kids anu meunang perobahan dunya
Mah, tangtu Modal jeung bisa meunang dihareupeun nu kacilakaan mobil di nikah
Woodworth
aya sababaraha jeung Ohio nempo eta salah sahiji hal séjén lumangsung
lamun Anjeun keur perencanaan 2012 marketing Anjeun genep bulan ka tukang
tapi manéhna arguably carita warta pangbadagna bulan katukang
jeung urang ngawangkong ngeunaan toko sakumna internet leuwih ti dipikaresep
Anjeun hoyong anjeun riweuh texting rencana marketing berdebu dijieun 2010
jeung teu boga kreativitas kalenturan atawa kamampuhan pikeun kalibet jeung
calon konsumén
ngeunaan carita anu sipatna kabetot dina anjeun riweuh teuing nyoba pikeun meunangkeun ka
nyaho masalah
Anjeun lengkep luput kasempetan pikeun nyarita ka maranehna ngeunaan naon perkara ka
maranehna
Anjeun luput kasempetan pikeun nyarita ka jalma di real time
Anjeun lasut eta ayeuna moment anjeun lasut kasempetan pikeun aya basa aranjeunna geus
hal ngomong
ieu mah teu langkung pindah proctor ngadorong kampanye dina urang atawa komo ningali
produk
éta ngeunaan nyiptakeun di Ford sacara ngaronjatkeun papacangan
jeung substansi enhancing relevansina jeung anjeun lasut eta
Kuring nyarankeun manajer brand jeung diréktur pamasaran ngamimitian gawe pisan
jeung taliti
geus margin hiji sudut pandang jeung Nyiapkeun sorangan
jadi manéhna anu mindeng ngalakonan nyata waktu
aya loba jalan di dunya ayeuna jeung urang keur diajak ngobrol
lamun ngeunaan anu meunang kaulinan gedé tadi peuting sabaraha fun konferensi nu bade
jadi peuting
lamun NBA sacara gonna meunang kalakuan maranéhanana balik babarengan ngan Patarosan naon anu
Anjeun bade ngalakukeun jadi eta paguneman ieu
jeung kumaha nyata waktu printer urang pikeun anjeun smack dab di tengah naon nu sasuai
ka customer Anjeun pangalusna
inget aturan Cardinal ieu komunikasi nyaho panongton Anjeun
jeung ngahontal kaluar eta di mana maranéhna aya
wahines alus
nu
dina

Share this subtitle



Description