Subtitles for Real Time Marketing In Social Media -The Social Media Agency

  Pause sub
kishte më pëlqen të flas me ju, unë kam diçka me të vërtetë të ftohtë ju them
i cili anti deri zë vit diku tjetër si një fushate marketingu të qenë
i perfshire ne
wahines nuk

jam shumë i del nga agjencia e mediave sociale në 1 jam duke folur rreth
është një ekipe çadër janë shumë marka janë duke vazhduar për të punuar
dhe ky i ri kontekstit social drejtorët menaxherët mik marketingut të gjithë
vend
janë duke bërë plane në lexim buxhetet për fushatat presin për të nisur
diku vitin e ardhshëm unë kam qenë kohët e fundit duke punuar me kompaninë ajrore
Unë u tha se ata do të blejnë këtë marketingut planet janë të vendosur
Dhënë 2012 dënohet me të vërtetë
këtu ne do të shkojmë përsëri pa marrë parasysh se sa ajo e njerëzve të tregut janë të thënë
ata thjesht nuk e merrni atë që ata po krijojnë këto madhërishëm
fushatat e marketingut në planifikimin duan të gjashtë deri në 12 muaj larg
e bën atë të ndjehen se ata kanë disa media të bazës sociale madje kanë ide dhe plane
se si për të integruar mediat sociale në këto fushata një vit larg
atë që ata janë të humbur është një mur nuk funksionon në këtë mënyrë më
këtu është një marketing ekskluzive si i cn dhe hi të gjithë klientët e mi, sepse
urtësi konvencionale
jashtë ardhmes dritare realtime Marketing
marketingut që është tani flash gjallë
dhe Marketing relevant realtime është i angazhuar
Realtime Marketing tij komunikuese është e gjallë dhe kjo është ajo që e sotme Wired
wats konsumit
Unë ju pyes diçka që unë dua që ju të më thoni cili është deklarata në lidhje me thonë
ka qenë e parashikuar plan për apo edhe të folur
më shumë dhoma në të gjithë Amerikën një vit më parë se çfarë
ka dikush ndonjë ide se louis saint kardinalët do të bëjë një mrekulli
Kthesa
dhe të fitojë World Series për të me askënd tani fushues bashing që të martohen
dhe luftërat pas vetëm 79 ditë që dikush tani që rruga do të jetë muri
zënë nga një bandë e fëmijëve që fitoi ndryshimin bota
Unë do të sipërmarrje me mund të bëhet përpara se aksident me makinë në martesë
Woodworth
ka pasur disa dhe ohio panë atyre ndonjë prej gjërave të tjera që ndodhin
Kur ju jeni duke planifikuar të marketingut të 2012 gjashtë muaj më parë
por ai është ndoshta më e madhe lajmet e muajit të kaluar
dhe njerëzit duke folur për dyqane në të gjithë internetit më shumë se sa ka gjasa
ju dëshironi, ju jeni të zënë texting një plan marketingu pluhurosur krijuar 2010
dhe ju nuk keni të krijimtarisë fleksibilitet ose aftësinë për t'u angazhuar me
konsumatorët e ardhshëm
në lidhje me tregimet që ata janë të interesuar në ju ishin shumë të zënë duke u përpjekur për të marrë në
e di çështjen
si ju plotësisht të humbasë mundësinë për të folur me ta në lidhje me atë çështje të
ato
të humbasë mundësinë për të folur me njerëzit në kohë reale
keni humbur ato tani moment keni humbur një shans të jenë aty kur ata kishin
diçka për të thënë
kjo nuk është për ikje Proctor shtyjnë fushata në njerëz apo edhe duke shikuar
produktet
kjo është në lidhje me krijimin në angazhimin në rritje Ford
dhe të ndjeshëm rritjen lidhjen tuaj dhe keni humbur atë
Unë sugjeroj që menaxherët markë dhe drejtori i marketingut të fillojë të punojë shumë
ngushtë
kishte një diferencë perspektivën dhe të përgatitur veten
ashtu që ajo u shpesh angazhohen në kohë reale
ka shumë ndodh në botë për momentin dhe njerëzit janë duke folur
kur se kush fitoi ndeshjen e madhe natën e kaluar se sa fun do konferenca
të jetë sonte
Kur Do të NBA-së të marrë aktin e tyre përsëri së bashku çështja e vetme është ajo që jeni
ju do të bëni të jetë larg këto biseda
dhe se si në kohë reale printer të mirën për ju mu çik në mes asaj që është e rëndësishme
të klientit tuaj më të mirë
mbani mend këtë rregull kardinal të komunikimit e di audiencën tuaj
dhe për të arritur jashtë për ta ku ata janë
wahines mirë

Share this subtitle


Description

http://www.realestateradiousa.com/2011/11/22/real-time-marketing/ | In this video we talk about how you can capitalize on the opportunities afforded you in real time.

Social media puts you in a position to speak directly to your customers about things that THEY are interested in when they are interested in them.

You can amplify your affinity and influence by being relevant and participating and engaging in the social media conversation.