Subtitles for Real Time Marketing In Social Media -The Social Media Agency

  Pause sub
ме сакал да зборувам со тебе, имам нешто навистина кул да ви кажам
која анти до следната година да звучи како маркетинг кампања, која е
вклучен во
wahines на не
на
сум многу излегува од медиумите агенција социјалните во 1 Зборувам за
е маркиза тимови се многу марки продолжуваат да работат
и овој тинејџер социјален контекст директори менаџери пријател маркетинг низ
земја
се прават планови за читање буџети за кампањи се пушти
во текот на следната година ми беше неодамна работат со авионската компанија
Ми беше кажано дека тие ќе ги купат овој маркетинг беа поставени планови
поим 2012 навистина осуден
тука ќе одиме повторно, без разлика колку таа е пазарот луѓе се кажува
тие едноставно не се тоа што се креирање на овие грандиозни
маркетинг кампањи во планирањето сакаат да се шест до 12 месеци
не го чувствуваш тоа тие имаат некои грасрут социјалните медиуми дури и имаат идеи и планови
како да се интегрираат социјалните медиуми во овие кампањи една година
она што се водат за исчезнати е ѕид не функционира на тој начин повеќе
тука е ексклузивен маркетинг како што јас ДоН и hi сите мои клиенти, бидејќи
конвенционална мудрост
низ прозорецот фјучерси во реално време маркетинг
маркетинг што е сега жив блиц
и релевантни реално време маркетинг е ангажирање
Во реално време маркетинг неговите комуникативни тоа е жив и дека е она што денес е жичен
потрошувачите wats
Јас сум те прашам нешто, сакам да ми кажете која е изјава за да речеме
е предвидено план за или дури и зборува
и повеќе соби низ Америка пред една година, што
дали некој има било каква идеја дека кардиналите на Сент Луис ќе се направи чудесни
сврти се
и да победи на Светската серија на со некој сега на camper удирање ние се ожени
и војните по само 79 дена дека некој сега, кога Вол Стрит ќе биде
окупирана од страна на група на деца кои освои промени светот
Ќе се осмелам со може да се добива однапред, со што сообраќајна несреќа во бракот
Вудворт
имаше некои и Охајо ги видел било кој од другите работи што се случуваат
кога сте за планирање на маркетинг вашиот 2012 пред шест месеци
но тој е веројатно најголемиот вести на изминатиот месец
и луѓе кои зборуваат за продавници на сите преку интернет повеќе од веројатно
сакате да сте зафатени СМСи бајат маркетинг план создадена 2010
и не имаат креативност флексибилност и способност да се вклучат со
потенцијалните клиенти
за приказни дека тие се заинтересирани за вас се премногу зафатени обидувајќи се да се дојде до
знам прашање
како што целосно го пропушти можност да зборува со нив за она што е важно да се
нив
ќе го пропушти можност да разговарам со луѓе во реално време
да ги испуштите сега моментот кога ќе го пропушти шанса да биде таму кога тие
нешто да се каже
ова не е за да се пресели Проктор туркање кампањи на луѓе или дури и гледање
производи
тоа е за создавање во зголемената ангажираност на Форд
и значително подобрување на својата важност и да го пропушти
Предлагам менаџери на бренд и маркетинг директор почне да работи многу
тесно
има отстапување перспектива и да се подготват
така што често се вклучени во реално време
има многу случува во светот во моментов и луѓето зборуваат
кога за тоа кој ја освои големата игра минатата ноќ како многу забавно на конференцијата ќе
да биде вечерва
кога ќе НБА се смири повторно заедно само прашање е што се
ви се случува да се направи да биде покрај овие разговори
и како во реално време нашите печатач за вас мирис бучица во средината она што е важно
на вашиот клиент најдобар
се сеќава на ова кардинал правило на комуникација знаете вашата публика
и да допре до нив, каде што се
wahines добрата
на

Share this subtitle


Description

http://www.realestateradiousa.com/2011/11/22/real-time-marketing/ | In this video we talk about how you can capitalize on the opportunities afforded you in real time.

Social media puts you in a position to speak directly to your customers about things that THEY are interested in when they are interested in them.

You can amplify your affinity and influence by being relevant and participating and engaging in the social media conversation.