Subtitles for Donald Trump, Advises Romney to "swap" tax returns for Obama's college transcripts, 10.24.12

43   1   0  
  Pause sub
të jetë një mik i juaji, por kur ai merr për këtë çështje birther unë jam i vendosur Leon
anën e besoj një qind për qind Barack Obama ka lindur në Amerikë
është një e mirë amerikane që është në rregull, por mendërisht ju e dini rrugën dhe kjo nuk është e
e vetmja çështje, por unë duhet të them se kjo do të zgjidhet në dy sekonda
kolegët
nëse jeni dakord ose vetëm pajtohen se ka një përqindje e madhe e kësaj
vend që thjesht nuk e di se do të kthehet në kthimin e taksave Barak Obama
lëshuar shtatë vjet
John Kerry lëshuar 12 vjet babai i vet Mitt Romney lëshoi ​​një duzinë
vjet
çfarë është ndalur në këtë frymë të re të transparencës që ju doni të shihni se çfarë
është për të ndaluar mikut tuaj MIT vetëm duke thënë se ju e dini atë që unë e di se ka dyshime
njerëz ende nuk e shohin të gjitha të dhënat e në det të hapur këtu është kthim 12 vjet
edhe po ju them se aq sa unë jam i shqetësuar dhe mendoj se kam thënë këtë në MIT
në qoftë se në qoftë se në rast se lirohet unë do të doja të bëjë një pasaportë të dhënat derdh kolegj
aplikimet për çdo tatimit të kthehet në anën tjetër, kur kthehet e tij janë të
absolutisht e bukur dhe të përsosur i ngulur sytë mbi ta shumë njerëz shikuar
atë në ato kthimit një të përsosur
tani unë do të them, nëse unë u takuar dhe unë nuk jam
dhe unë kurrë nuk kam diskutuar këtë aspekt të saj, por në qoftë se unë ishin takuar unë do të them hey dëgjoni
Unë do të lirojë të gjithë pjesën tjetër të tyre tashmë të lëshuar me të vërtetë shumë
Unë do të të nxjerrë pjesën tjetër të tyre, nëse ju lirimin e të dhënat tuaja kolegj dhe tuaj
aplikimet kolegj
e vetmja gjë

Share this subtitle


Description