Subtitles for Donald Trump, Advises Romney to "swap" tax returns for Obama's college transcripts, 10.24.12

43   1   0  
  Pause sub
да му биде пријател на твое но кога ќе се најде на овој birther прашање јас сум решителен Леон
од страна на јас верувам сто проценти Барак Обама е роден во Америка
е американски и тоа е во ред, но ментално знаете на кој начин и да не е
единствениот проблем, но јас морам да ви кажам дека ќе се реши за две секунди
врсници
дали се согласувате или не се согласуваат само таму е огромен процент од ова
земја која едноставно не знаат да се вратам на Барак Обама даночна пријава
објави седум години
Џон Кери објави 12 години, татко на Мит Ромни објави десетина
години
она што е запирање на овој нов дух на транспарентност што сакате да се види она што
е да се спречи вашиот пријател МИТ само велејќи дека знаете што знам дека има сомнежи
луѓе се уште не ги видите сите офшор евиденција тука е да се вратам 12 години
и јас да ви кажам, колку што јас сум загрижен мислам дека и го кажав ова на МИТ
ако ако ако тој објави Би сакал да се направи фанте колеџ евиденција пасош
апликации за секоја даночна пријава од друга страна кога ќе се вратат неговите
апсолутно прекрасни и совршена гледав во нив многу луѓе погледна
него во тие поврати совршен
сега јас би рекол, ако јас се сретна и јас не сум
и никогаш не сум се дискутира овој аспект на тоа, но ако ми беа исполнети јас би рекол еј слуша
Јас ќе ослободи сите од остатокот од овие веќе навистина објави многу
Јас ќе се ослободи од остатокот од нив, ако се ослободи вашиот колеџ евиденција и вашиот
апликации колеџ
единственото нешто

Share this subtitle


Description