Subtitles for One Direction Carpool Karaoke

87,414,238   1,308,381   17,380  
  Pause sub
Hey, dikawinkeun.
ÉTA ABDI.
Kaula IN A ngabeungkeut TRAFFICWISE REAL. Kuring teu apal anjeun geus di kota.
IS aya jalan Anjeun bakal Ngan bisa mantuan kuring ka tempat gawe?
ANJEUN SERIUS?
Hehehehe. Kuring bakal tempo YOU ​​IN dua menit.
Naon A lega.
Hey, MAN. Hatur nuhun - Hatur nuhun ieu.
Kuring bener ngahargaan IT. Patalimarga.
>> Kuring teu apal.
ABDI TERANG. >> James.
[CHEERS AND keprok] James: Kuring Om butuh salah.
>> Tahan. [CHEERS AND keprok]
James: Kuring bener teu kudu sarerea.
WAH.
>> THE MORE MERRIER, katuhu? James: Kuring nebak.
SANGKAAN ABDI.
HAYU ANGKAT. >> Hayu.
>> Pastikeun Anjeun nunda belts jok Anjeun dina.
James: jok belts ON. IF saha kudu wee, tahan IT.
Urang bisa meunangkeun kadaharan sababaraha. DO YOU guys Hind IF Urang ngadangukeun
Saeutik MUSIK KURING - pikiran IF Urang ngadangukeun saeutik MUSIK KURING?
♪ Anjeun keur dina aman, anjeun TUSHING huluna lamun leumpang
Ngaliwatan panto Ulah nyieun nepi
Nutupan nepi keur jalan nu YOU anjeun
Cukup everyone sejenna di kamar BISA
Nempo everyone sejenna tapi YOU
SAYANG ANJEUN NYINARAN DUNYA ABDI HENTEU AYA TANDINGANANA
Cara anu YOU flip rambut Anjeun meunang kuring overwhelmed
Tapi lamun seuri AT taneuh IT IS NOT hésé ngabejaan ka maneh DO NOT
Nyaho anjeun teu nyaho anjeun geus geulis
Ngan kuring bisa nempo kuring rek SO DESPERATELY
Ayeuna Kaula ningali AT YOU AND mah teu percaya
Anjeun teu nyaho Oo anjeun teu nyaho anjeun geus geulis
Ooo Éta naon ngajadikeun Anjeun geulis
♪ >> eureun IT.
MY burit IS dina seuneu.
James: kasampak, kasampak, urang boga sababaraha urang dieu.
>> Manéhna teh geus di handap ieu kuring keur minggu.
>> OHINGS MY GOSH - >> Halo.
>> Drive aman.
>> Teu boga ON beubeur Anjeun, ngora Lady.
>> Kuring geus katempo nya sababaraha kali.
James: IS IT scary manggihan kaluar mana anjeun hirup -
>> IT teu meunang saeutik scary basa aranjeunna keur aya jenis deukeut - lamun
Jalma anu deukeut ka imah Anjeun. Kuring jadi inget sababaraha taun
Ka tukang, kuring TWEETED aya nu nganggur leuwih goreng ti ngajalankeun OUT susu
Ku sabab teu bisa boga cangkir tea.
Batur sacara ringing kuring bel.
IT ieu awewe 45 taun heubeul.
Ceuk éta susu. James: Kuring DO yén ALL TIME THE.
IF mah éta YOU I bakal kakara bisa TWEETING terus.
IS NOT IT uih NOT bangun nepi ka Sakur lotre scratch kartu.
Ninggalkeun POST kotak OPEN. Anjeun kungsi nyaho.
Hiji, dua tilu opat ♪
Carita KAHIRUPAN MY mah nyokot HOME nya
Kuring ngajalankeun sadaya peuting tetep haneut nya
Di jero éta beku
Carita KAHIRUPAN MY carita KAHIRUPAN MY ♪
James: Kuring hayang US TO DO A komedi goréng.
>> YOU surup IT OFF jeung Abdi gé nuturkeun.
♪ James: Atuh, IF urang geus bade
Nyieun karya ieu, Anjeun saena TO lalajo kuring.
♪ >> Liam.
>> Hampura, ieu mah sakadar ngalakonan eta.
♪ [seuri]
>> Éndah. ♪ Meureun éta jalan manéhna walks
Aduh lempeng kana manah jeung carita
Ngaliwatan panto jeung baheula jaga
Kawas manéhna geus ngan kuring ngomong BISA YOU méré deui nya
Kuring Manehna ngomong kungsi di WILDEST Anjeun
Impian Hey
AND Urang menari ALL peuting ka lagu pangalusna kungsi
Urang terang unggal garis Pikeun tari pangalusna kungsi
Kuring moal poho nya URANG menari
Urang menari IT Capit hal kawas ieu
Urang terang unggal garis AYEUNA kuring teu apal
Tapi kuring nyaho kuring moal poho nya sabab Urang menari TO pangalusna
Song kungsi ♪ [keprok]
♪ lagu pangalusna kungsi ♪ >> indit, James.
Ieu kabeh YOU.
♪ ieu lagu pangalusna kungsi ieu lagu pangalusna kungsi
♪ layu OUT lagu MY sorangan. Pita budak Kapan ieu mah ngembang nepi
Bakal ogé Kabiasaan tari AND WHERE baju sarua.
AND anjeun geus REAL CRI ditajong ngalawan yén.
Kunaon?
>> Ieu teu yén urang tangtu tajongan ngalawan yén.
>> Urang euy nyieun kaputusan nu kami teu kamana jadi yén.
>> Jigana ngajadikeun rasa yén bakal DO yén.
Tapi Euweuh tari AS. James: YOU bakal alus
Tari rutin.
>> Urang gé DO IT. James: YOU kungsi dijieun hiji video OF
"NO kontrol." Sarta ngarasa AYEUNA URANG bisa nyieun A
Video sareng koreografi.
OKÉ. Hayu jeung kuring dina ieu.
SO anjeun ngalakukeun ieu. HUDANG
Bangun nepi gigireun YOU
Kaula A Dimuat Gunn Kaula A Dimuat Gunn
I BISA hayang ngandung ieu deui AND ieu téh penting bit
Kaula kabeh Hormat terus anjeun ngalakukeun ieu.
Aya NO kontrol NO kontrol.
Kuring saena US sababaraha outfits maké.
Simkuring ALL maké kaos denim. [CHEERS AND keprok]
Geus ieu karasaeun kawas Simkuring A Boy Band ditangtoskeun.
>> Kaula AYEUNA maké denim ganda.
>> Anjeun unggul geus tuluy. James: persis.
SO AYEUNA resmi urang méré fans naon maranéhanana geus US A
Hayang nu mangrupakeun MUSIK KURING video pikeun "NO kontrol" ALL IN cocog
Outfits.
>> Anjeun ngabagéakeun.
♪ ngan Sidik OF lipstik teu cukup
Amis WHERE YOU iklas masih renik O Innocence ON THE
Bantal kasus bangun nepi
Gigireun YOU Kaula A Dimuat Gunn I NOT bisa dieusian ieu deui
Kaula kabeh Hormat kuring meunang NO kontrol
NO kontrol kakuatanana
AND mah teu mawa éta atra mah ngan bisa hayang meunangkeun cukup OF
YOU turun pedal'S panon mah
Ditutup NO kontrol
NO kontrol NO
Rasa mana IT AYEUNA?
ON basa MY I DO NOT WANNA ngumbah peuting
Saméméh kungsi nyeuseuh deui
Saméméh IN panas
WHERE YOU iklas mah bisa tinggal katuhu euy
Jeung kaduruk IN IT sadaya poé hiji dua tilu opat
Bangun nepi gigireun YOU Kaula A Gunn Dimuat
I NOT bisa dieusian ieu deui Kaula kabeh Hormat
Kuring saena NO kontrol NO kontrol
♪ James: Atuh, kuring henteu weruh ngeunaan
YOU, Jigana anjeun kudu rethink HIATUS ieu alatan kuring karasaeun
Katuhu.
Diuk kuring euy ATAWA teu IT ngarasa bener?
Nya kuring euy atawa ngarasa bener?
>> Dupi anjeun OK, James? James: Kuring kakara ngarasa kawas URANG
Bener pencét hal unbelievable.
Sugan aya nu apal kaulinan sare jeung, karamat, Cruise.
Hiji jalma geus Isro A Cruise keur taun babagi hiji kamar.
Anjeun méakkeun unggal I menit OF unggal poé tapi teu sare
Sareng maranehna.
Salah sahijina YOU karamat AN salah sahijina YOU sare jeung.
>> Ngan pikeun waktu sapeuting.
James: Hiji waktu.
Om hiji mojang.
Abdi gé méré YOU Anjeun tilu. Demi LOVATOS Gamas Gomez AND
Tina FEY. Aya Anjeun tilu.
>> Éta cukup alus.
James: THEUS cukup alus, bener?
>> Sare jeung Tina FEY. Karamat Gamas Gomez.
James: alus pilihan. >> AN GO ON A Cruise jeung Demi
Lovato. James: gede lelembut.
Sora gede.
Lelembut alus. Lelembut alus.
♪ AND upami Anjeun hoyong nyetir jeung
Anjeun turun Windows jeung upami Anjeun hoyong bade tempat
URANG BISA komo ngucapkeun upami Anjeun hoyong TO DO sagalana
YOU geus ngimpi Ngeunaan orok Kaula sampurna
Orok Kaula sampurna SO Hayu urang mimitian ayeuna ♪
James: SO anjeun geus meunang TIME sababaraha ogé DESERVED OFF AYEUNA.
Anjeun ningali maju ka IT waktu ieu OFF?
ATAWA anjeun rusuh ngeunaan IT?
>> Ieu A mikir scary sabab urang geus NOT dieureunkeun pikeun lima taun.
Jigana leuwih ti IG urang geus bade eureun keur di panggung.
Tapi ngan Urang geus teu katempo kulawarga urang.
SO MY cimahi AND Pa bade hirup jeung kuring iga.
SO éta nice. >> Eta nu keur jalan jadi istiméwa
Naon unggal US DO AS individu.
IT nu keur jalan jadi tiis.
♪ ALL MY KAHIRUPAN YOU ngadeg ku kuring jeung NO hiji Nabi ieu kungsi balik
Kuring ALL perenahna ieu teu bisa meuli kuring
Taya sahijieun bisa nyéred kuring turun taya sahijieun bisa nyéred kuring turun
[RAPPING] ♪
Taya sahijieun bisa nyéred kuring turun taya sahijieun bisa nyéred kuring turun
[Seuri] >> nu gering.
Aliran ieu jadi alus. James: Kuring bisa mawa hiji hal ka
Band, guys! Hatur nuhun nulungan kuring meunang
Karya. I LOVE YOU ALL kacida, pisan.
Anjeun Boys pikaresepeun. [CHEERS AND keprok]

Share this subtitle


Description

James Corden has Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne and Harry Styles join him for a carpool through Los Angeles singing some of their biggest songs and introducing a little choreography. Download One Direction's "Made in the A.M." here: https://itunes.apple.com/us/album/made-in-a.m.-deluxe-edition/id1040170924

"Subscribe To ""The Late Late Show"" Channel HERE: http://bit.ly/CordenYouTube
Watch Full Episodes of ""The Late Late Show"" HERE: http://bit.ly/1ENyPw4
Like ""The Late Late Show"" on Facebook HERE: http://on.fb.me/19PIHLC
Follow ""The Late Late Show"" on Twitter HERE: http://bit.ly/1Iv0q6k
Follow ""The Late Late Show"" on Google+ HERE: http://bit.ly/1N8a4OU

Watch The Late Late Show with James Corden weeknights at 12:35 AM ET/11:35 PM CT. Only on CBS.

Get the CBS app for iPhone & iPad! Click HERE: http://bit.ly/12rLxge

Get new episodes of shows you love across devices the next day, stream live TV, and watch full seasons of CBS fan favorites anytime, anywhere with CBS All Access. Try it free! http://bit.ly/1OQA29B

---
Each week night, THE LATE LATE SHOW with JAMES CORDEN throws the ultimate late night after party with a mix of celebrity guests, edgy musical acts, games and sketches. Corden differentiates his show by offering viewers a peek behind-the-scenes into the green room, bringing all of his guests out at once and lending his musical and acting talents to various sketches. Additionally, bandleader Reggie Watts and the house band provide original, improvised music throughout the show. Since Corden took the reigns as host in March 2015, he has quickly become known for generating buzzworthy viral videos, such as Carpool Karaoke."