Subtitles for One Direction Carpool Karaoke

87,414,238   1,308,381   17,380  
  Pause sub
Еј, другар.
ЈАС СУМ.
Јас сум во ВИСТИНСКИ BIND TRAFFICWISE. Знам дека си во градот.
Дали има некој начин само ќе бидат способни да ми помогне да се дојде до работа?
ДАЛИ СИ СЕРИОЗЕН?
Да. Ќе се видиме за две минути.
Какво олеснување.
ЕЈ ЧОВЕК. Благодарение - Ви благодариме за овој.
Јас навистина го цениме тоа. Движењето по патиштата.
>> Знам.
ЗНАМ. >> Џејмс.
[Овации и аплауз] Џејмс: Јас OM треба еден.
>> Издржи. [Овации и аплауз]
JAMES: Јас навистина не треба СИТЕ.
ЛЕЛЕ.
>> Повеќе merrier, нели? JAMES: претпоставувам.
ПРЕТПОСТАВУВАМ.
ДА ОДИМЕ. >> Ајде да одиме.
>> Сигурни дека ве ставаат вашите појаси ON.
JAMES: Безбедносни ремени. Ако некој ТРЕБА ДА пиш, држете го.
Ние би можеле да добијат некои храна. Дали ви момци задните ако ние слушаме
Малку Музика - пречи ако ние слушаме малку музика?
♪ сте во безбедна, сте TUSHING главите кога ќе одиме
Низ вратата не сочинуваат
За да ги прикријат се на начинот на кој вие СТЕ
Е доволно и секој друг во собата може да
Видите дека сите други НО ВИЕ
Бебе Вие светлина на мојот свет, како никој друг
Начинот на кој ќе се флип вашиот коса добива ме поразен
Но, кога ќе се насмее на земјата не е тешко да се каже НЕ СЕ
Знам дека не знам дека си убава
Само јас може да се види што сакате, па очајно
Во моментов сум во потрага на вас и јас не можам да верувам
Ти не знаеш ОО НЕ знам дека си убава
ООО Тоа е она што го прави да Прекрасна
♪ >> Стоп за тоа.
Мојот задник е на оган.
JAMES: Види, види, имаме некои луѓе тука.
>> Таа е по мене за неколку недели.
>> OHINGS боже - >> Здраво.
>> Вози безбедно.
>> НЕ ЈА ВАШАТА ремен млада дама.
>> Јас не сум ја видел неколку пати.
JAMES: тоа е страшно да дознаваат каде живеете -
>> Тоа не се малку страшно, кога тие се вид на во близина - КОГА
Луѓето се во близина на вашата куќа. Се сеќавам на неколку години
Пред малку на Твитер Нема ништо полошо отколку да истекува на млеко
Затоа што не може да има една чаша чај.
Некој е ЅВОНИ МЕ Бел.
Тоа е оваа 45-годишна жена.
Рече дека тоа е млекото. Џејмс го сторам тоа цело време.
Ако ти беа јас би само да биде tweeting постојано.
Зарем тоа не е страшно не се буди СО ЛОТАРИЈА картичка на гребење.
Ја напушти функцијата кутијата отворено. НИКОГАШ НЕ ЗНАЕШ.
Еден, два три четири ♪
Приказната на мојот живот јас земам нејзиниот дом
Возам цела ноќ да го задржи нејзиниот WARM
Во неа е замрзнат
Приказната на мојот живот ПРИКАЗНАТА НА МОЈОТ ЖИВОТ ♪
Џејмс: Сакам да го сториме ЛОШ комедија.
>> Ќе почнете да го исклучите и јас ќе го следат.
♪ JAMES: момци, ако ние се случува да
Се направи ова дело, имаш да ме види.
♪ >> Лиам.
>> Жал ми е, јас бев само тоа го правам.
♪ [Смеа]
>> Убава. ♪ можеби тоа е начинот на кој таа оди
OW директно во моето срце и приказна
Низ вратите и минатото на стража
Исто како што веќе само да кажам може да ви даде грбот на
МЕ таа никогаш не рече во вашата ниту можеа
Соништа Еј
И игравме цела ноќ за најдобрата песна некогаш
Знаевме дека секоја линија за најдобар денс НЕКОГАШ
Јас нема да го заборави своето танцувавме
Танцувавме ИТ оди нешто вака
Знаевме дека секоја линија сега не можам да се сетам
Но знам дека нема да ја заборават ЗАТОА ШТО танцуваше на БЕСТ
Песна со ♪ [Аплауз]
♪ ♪ најдобра песна некогаш >> GO, Џејмс.
Ова е за сите вас.
♪ Тоа беше најубавата песна со тоа е најдобрата песна со
♪ избледени од своја песна. МОМЧЕ бендови кога растев
Исто така, ќе играш рутини и каде што во иста облека.
И сте REAL CRI започна против тоа.
ЗОШТО?
>> Тоа не е дека ние ќе ја ослободат од тоа.
>> Ние само се донесе одлука дека не ќе одевме да биде тоа.
>> Мислам дека тоа го прави смисла дека тие ќе го направи тоа.
Но никој од нас танц. JAMES: ќе има ДОБРА
Танц рутина.
>> ЌЕ ПРАВИ ТОА. JAMES: Никогаш не снимија видео спот
"Нема никаква контрола." И мислам дека сега ние може да се направи
Видео Со кореографија.
ДОБРО. Дојди со мене за ова.
Значи, вие го направите тоа. БУДЕЊЕ
Будејќи се покрај вас
Јас сум натоварен GUNN Јас сум натоварен GUNN
Јас може да сакате да содржи оваа веќе и ова е важен БИТ
Јас сум Твој, а тогаш го правите ова.
Нема КОНТРОЛА никаква контрола.
Јас имам САД некои тимови да се носат.
Ние сме сите облечени во тексас кошули. [Овации и аплауз]
ВЕЌЕ тоа се чувствува како да сме правилна момче бенд.
>> Сега сум облечен двојното тексас.
>> Сте ПОБЕДНИЧКИ веќе тогаш. JAMES: Токму така.
Па сега официјално сме се даваат на фановите што тие ни A
БАРАМ КОЈА Е музички спот на "не врши контрола врз" СИТЕ ВО појавување
Облека.
>> Сте добредојдени.
♪ САМО отпечаток од кармин не е доволно
SWEET каде што ќе се постават УШТЕ TRACE О невиност од
Перница случај Будење
Покрај тебе сум натоварен GUNN Јас не може да содржи ова повеќе
Јас сум твое добив никаков КОНТРОЛА
НЕМА КОНТРОЛА немоќна
И јас не го носат тоа е очигледно, јас само може да сакаат да добијат доволно на
ВИЕ на педалата долу очи СЕ
ЗАТВОРЕНИ НЕМА КОНТРОЛА
НЕ управувач НЕ
ВКУСОТ Каде е сега?
НА МОЈОТ ЈАЗИК Не сакам да се мијат НОЌ
ПРЕД Никогаш не перете повторно
ПРЕД во топлина
Каде што ќе се постават би можел да остане токму тука
И горат во тоа на целиот ден еден два три четири
Будејќи се покрај тебе сум натоварен GUNN
Јас не може да содржи ова повеќе Јас сум твое
Немам управувач НЕ КОНТРОЛА
♪ JAMES: момци, јас не знам за
Вас, мислам дека треба да се преиспита оваа пауза ЗАТОА ШТО чувствува
ПРАВО.
Седат само мене или го прави да се чувствуваат во право?
Е тоа само мене или направи да се чувствувате?
>> Вие сте во ред, Џејмс? JAMES: Јас само се чувствувам како ние
Навистина се погоди нешто неверојатно.
Дали знаете игра Спиење со, се ожени, крстарење.
Едно лице е да отиде на крстарење за една година во иста соба.
СЕКОЈ СИ ГО ПОМИНАЛ јас минута од секој ден, но не спијат
СО НИВ.
Еден од нив ќе се омажи за еден од нив спиеш со.
>> Само една ноќ.
JAMES: едно време.
OM една девојка.
Јас ќе ти дадам вашите три. Демилитаризација LOVATOS Селена Гомез и
Тина неуспешен на смрт. Ете ти три.
>> Тоа е прилично добро.
JAMES: Theus прилично добро, нели?
>> Спие со Тина неуспешен на смрт. Се омажи за Селена Гомез.
JAMES: добар избор. >> НА оди на крстарење со демилитаризација
Ловато. JAMES: голема забава.
Силен глас.
ДОБРА ЗАБАВА. ДОБРА ЗАБАВА.
♪ и ако сакате возење со
Вашите прозорци надолу и ако ви се допаѓа патуваме
Не можеме ни да го изговара Ако ви се допаѓа да се направи сè
Сте биле сон за бебето јас сум совршена
Бебе јас сум совршена Значи, да почнеме СЕГА ♪
Џејмс: Па ти си сите добивање на некои добро заслужениот слободно време сега.
Дали сте во потрага очекуваме да го ОВАА одмор?
Или сте загрижени за тоа?
>> Тоа е страшна мислите, бидејќи ние не запревме за пет години.
Јас мислам повеќе од ИГ ние ќе треба да престане да биде на сцената.
НО САМО не сме виделе нашето семејство.
Значи мојата мама и тато се случува да се живее со мене едно ребро.
Па тоа е убаво. >> Тоа ќе биде интересно
Она што секој од нас како поединци.
Тоа се случува да биде кул.
♪ целиот мој живот стоеше покрај мене и никој друг не беше некогаш ЗАД
Мене сите овие лаги не можат да купат МЕ
Никој не може да ме влечат надолу никој не може да ме влечат надолу
[Rapping] ♪
Никој не може да ме влечат надолу никој не може да ме влечат надолу
[Смеа] >> Тоа беше болен.
Протокот беше толку добар. JAMES: Јас можам да донесе нешто
Бендот, момци! Ви благодариме за помагање ме внесат во
РАБОТА. ТЕ САКАМ СИТЕ многу, многу.
Ти си симпатична момчиња. [Овации и аплауз]

Share this subtitle


Description

James Corden has Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne and Harry Styles join him for a carpool through Los Angeles singing some of their biggest songs and introducing a little choreography. Download One Direction's "Made in the A.M." here: https://itunes.apple.com/us/album/made-in-a.m.-deluxe-edition/id1040170924

"Subscribe To ""The Late Late Show"" Channel HERE: http://bit.ly/CordenYouTube
Watch Full Episodes of ""The Late Late Show"" HERE: http://bit.ly/1ENyPw4
Like ""The Late Late Show"" on Facebook HERE: http://on.fb.me/19PIHLC
Follow ""The Late Late Show"" on Twitter HERE: http://bit.ly/1Iv0q6k
Follow ""The Late Late Show"" on Google+ HERE: http://bit.ly/1N8a4OU

Watch The Late Late Show with James Corden weeknights at 12:35 AM ET/11:35 PM CT. Only on CBS.

Get the CBS app for iPhone & iPad! Click HERE: http://bit.ly/12rLxge

Get new episodes of shows you love across devices the next day, stream live TV, and watch full seasons of CBS fan favorites anytime, anywhere with CBS All Access. Try it free! http://bit.ly/1OQA29B

---
Each week night, THE LATE LATE SHOW with JAMES CORDEN throws the ultimate late night after party with a mix of celebrity guests, edgy musical acts, games and sketches. Corden differentiates his show by offering viewers a peek behind-the-scenes into the green room, bringing all of his guests out at once and lending his musical and acting talents to various sketches. Additionally, bandleader Reggie Watts and the house band provide original, improvised music throughout the show. Since Corden took the reigns as host in March 2015, he has quickly become known for generating buzzworthy viral videos, such as Carpool Karaoke."